to jo ale Michelin XS 14.00 x 20, to je krapet něco inačího... :wink:Petr Mrak píše:ale dakarky jezdily na balonech
LIAZ 1/10
Re: LIAZ 1/10
to jo ale vzhledem k mým možnostem stavím jen polomakety.Podobný auta ,
Takových je nás spousta. Nakonec, jak jsem psal, i když jsou Axialácký širší, s hrubším vzorkem, než dakarský Micheliny, na offroadový závody typu BB jsou plně realistický.
jde o to že ty Flat irony sou suprově fungující gumy skoro na každym povrchu a o to právě jde,že si člověk dobře zajezdí.
mam tu pár nových fotek od mraka

zdravim,mám tu komplet album mrakova auta tak se můžete mrknout na některý novinky
http://mara126.rajce.idnes.cz/LIAZ_1_10/
http://mara126.rajce.idnes.cz/LIAZ_1_10/
pár fotek z posledních testů , , ,
Nádherné vozidlo!!! Jak dopadly ty testy? Šlape vše ok?
"Výkonnost vozidla není závislá jen na počtu koní, nýbrž na stupni porozumění mezi člověkem a vozidlem" (dílenská příručka Praga V3S)
"Jedete-li s větrem v zádech, naučte se využívat jeho sílu" (příručka k obsluze Trabant 601)
"Jedete-li s větrem v zádech, naučte se využívat jeho sílu" (příručka k obsluze Trabant 601)
-
Střelec
Nevědět,že to je model tak řeknu ,že to fotil nějaký " šmírák " při testech vozu koncernového auta při zkouškách na polygonu.
dnes sem byl na návštěvě u MRAKA a musim říc že z lízou je opět o kousek dál k absolutní dokonalosti.Škoda že sem neměl sebou foťák abych vám nafotil některé novinky.Jinak co se týče jízdních vlastností v terénu tak mohu říct že toho projede opravdu hodně a i v náklonech vydrží dost.
testy dopadly dobře ,jen malej problém s přednim kardanem ale vzhledem k použitému dílu jsem čekal kdy se poškodí, takže testy OK
Tak tenhle model opravdu nemá chybu, jen tiše závidím majiteli....
Petr Janeček
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny
One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny
One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
, Tak Líza dostala konečně plachtu , ,
Tak to je suprová práce :clap Nevěřím vlastním očím 
liaz má zůžený přední pneumatiky ,
druhý LIAZ ,bratránek postavil budku, já nosnej rám a nástavbu a zbytek si dodělá sám , , ,
Koukám že už se staví druhý super model :) už se těším na výsledek