Toto vlákno jsem založil na přání svého kamaráda. Jedná se o další model opět Tatry. Speciální tahač těžkých přívěsů pokračovatel známých T 813 6x6 TP.
zatím sice nemám co bych ukázal nového, ale snad se to brzy změní. Pár fotek toho, co už všichni znáte.
Naposledy upravil(a) Jozef Dojčar dne 18 srp 2010 13:58, celkem upraveno 1 x.
Ta stavební technika a podobné je mi přece jenom bližší, než různé závodní speciály. Dnes jsem totiž pořádně otestoval dakarku a našlo se pár nedostatků. Rozpadl se mi cínovaný spoj stabilizátoru a uvolnily tlumiče ve spoji jejich těles.
Promiň,ale asi nevhodná otázka.Koukám na zadní část vozu a to hlavně na listová pera.Jsou maketová a nebo funkční a plní funkci jako u zkušeného vozu.??
Listové pera v přední části vozu jsou pouze kyvadla. Jsou z tvrdého materiálu, takže nefungují přesně tak, jak by měly. Udělat je plně funkční je komplikace, které se radši vyhýbám. V zadní části jsou vinuté pružiny, které fungují místo stlačeného vzduchu.
Ano, je to jeden z důvodů i když ne hlavní. Kontaktoval jsem několik firem zabývajících se prací z plechem, jestli by mi nenaohýbali "C" profil rámu 10 (8) x 19 mm, ale buď jsem nedostal žádnou odpověď, nebo něco ve smyslu výsměchu že na tak malou věc nemají čas. Navštívil jsem i jednu dílnu uměleckých kovářů, ale jejich ohýbačka byla v takovém stavu, že jsem si akorát zničil nastříhaný plech. Prostě kováři. Na další hledání už jsem neměl sílu ani čas. Tohle jsem koupil ve Feroně a pak jenom zkrátil na potřebnou délku.
Ahoj Pepo.Už Jsem se těšil na návrat z dovolenky co nového budeš Mít na modelu.Moc se Mi líbí a už se těším jak bude hotov.Předem dík za vynikajíci práci.
Pepo moc pěkné,každý den nedočkavě sleduji fórum kdy Vložíš nové fotky.Opravdu Mistrovská práce.Mám dotaz,co je to na konci osy,tam kde bude motor?Pěkně Máš vypracované blatníky,no vše je super.Dik
Jedná se o spojkovou skříň, kterou před pár lety vyrobil Slick 7 na model tomečkovy dakarky. Já jsem do ní vložil planetovou převodovku, aby se dal použít menší motor vhodný na montáž do makety motoru. I ve svém 8 kg vážícím bagru mám stejný motor ( Mig 480) a jede kopec - nekopec.