Prosím o pomoc

Návody a rady pro stavbu, postupy, materiály, zkušenosti.
Odpovědět
varo

Prosím o pomoc

Příspěvek od varo »

Čau,měl bych takovou prosbu a sice to,že na netu sem viděl maníka-konkrétně na

Kód: Vybrat vše

http://www.stephanknoke.de/Direkt/DMAN5t.htm
Který vytvořil z malého angličáku 1:87 model na ovládání-je to 100% propracované a nestačím se tomu divit,sháním někoho,kdo by mi vytvořil něco takového podobného na ježdění pobytě(dobře zaplatím!!!)-můj modelmoc dělanej na ježdění po bytě není,tak sháním něco menšího.díky všem[/code]
David D.
Nováček na fóru

Příspěvek od David D. »

To je skoro až neuvěřitelné.To by bylo asi moc drahé to vyrábět,co zkusit si koupit takovéto mini-car asi za 300 Kc a dát na to nějakou jinou karoserii nebo to jěště nějak upravit...
Adam6600
Junior člen fóra

Příspěvek od Adam6600 »

No tak to je fakt síla. Nechápu jak to někdo dokáže udělat, vždyť to je jen asi 8cm dlouhý. :shock: :shock: :shock:
j.p.m
Klub RC Truck Trial Praha

Příspěvek od j.p.m »

Je to opravdu moc pěkné a zajímavé. Pravdou je, že se dá vyrobit skoro všechno, je to tak trochu o výrobních možnostech, trpělivosti a také o financích. Mám již taky připravený dvě hračky, které bych chtěl upravit na "mikro" truck trial. Pokud bys měl chuť se pustit do mikro RC, ozvi se.
j.p.m
j.p.m
Flare
Administrátor

Příspěvek od Flare »

j.p.m píše:Je to opravdu moc pěkné a zajímavé. Pravdou je, že se dá vyrobit skoro všechno, je to tak trochu o výrobních možnostech, trpělivosti a také o financích. Mám již taky připravený dvě hračky, které bych chtěl upravit na "mikro" truck trial. Pokud bys měl chuť se pustit do mikro RC, ozvi se.
j.p.m
Micro truck trial me zajima, konecne neco co se da postavit doma. Daji se vubec sehnat mikroserva a podobne? Spis asi z vlackovy modelariny? Otazka je, jak s odpruzenim, u takhle prtavyho modelu.

Ale rozhodne me to zaujalo, o penezich to bude vzdycky, ale tak hrozny jako u velkyho modelu by to nemuselo byt. Tak kdyztak se rad pridam 8)
varo

Příspěvek od varo »

No,tak do koupě bych se nepouštěl,za vyrobený model chce Stephan 300 euro :shock: ,coz je docela mazec!No vyrobit by se to dalo,někde jsem viděl specializovanou stránku,kde byli odkazy na nakup mini dilu.Ale stejne se obavam,ze bych to nedal dohromady.Upravuje hlavně modely 1:87 od vyrobce carrarama-samotný model vyjde cca na 60 korun,ale úpravy už jsou horší.Dokonce jsem viděl i malý vrtulník taky z výroby stephan
jenda
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od jenda »

..moc hezký...moooc malý..:)
ale vážně, fakt hezký, mikro truck trial je fakt zajímavej, ale úprávě pro tu maličkost se obávám, že se díly budou shánět špatně.
když něco malýho, tak mne napadlo o kousek větší měřítko..1:24 cca..
Mini-Z..
možná by to taky stálo za úvahu. s tím by se dalo řádit a soutežit taky..:)
Odpovědět