P: Dvě redukční převodovky

Nabídky k prodeji pro RC trial modely, díly, služby.
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).

V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.

Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Odpovědět
David
Senior člen fóra

P: Dvě redukční převodovky

Příspěvek od David »

Prodám dvě planetový jednorychlostní převodovky. Jsou vytažený z elektronických rolet jak jsou různě po zahradách. Velikostně se spíš hodí do S2 a podobných kategorií. Převod jsem nepočítal ale jedna je rychlejší má i menší průměr a druhá je pomalejší, ale má větší průměr je to i s pastorkamam a se vším prostě jenom upravíte výstup a hodíte to do auta. Cena mno tu nevím kolik za to můžu chtít já jsem je obě koupil za nákých 500Kč. Cenu si navrhněte. Kontakt buď sem nebo SZ nebo mail sanda31@seznam.cz

Ještě foto: http://dave1233.rajce.idnes.cz/Prodej/#P4190079.JPG
David
jirka
Expert fóra

Re: P: Dvě redukční převodovky

Příspěvek od jirka »

Já jen, že pokud někdo prodává převod, tak základem by měl být převodová poměr, nebo aspoň počty zubu.
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
Odpovědět