program

Do tohoto fóra prosím pište příspěvky a dotazy na témata, která nejdou zařadit nikam jinam :-)
Odpovědět
gazgaz
Nováček na fóru

program

Příspěvek od gazgaz »

někde sem tu našel že ma někdo program na přepočtení měřítka mužete mi jej prosím poslat na gazgaz@centrum.cz mockrat dekuji gaz
Flare
Administrátor

Re: program

Příspěvek od Flare »

gazgaz píše:někde sem tu našel že ma někdo program na přepočtení měřítka mužete mi jej prosím poslat na gazgaz@centrum.cz mockrat dekuji gaz
Delas si z nas legraci? ... nemyslis, ze prepocitat meritko napr. 1:10 je proste vydelenim deseti?

Promin, ale Tvoje prispevky nektere jsou pomerne zmatene az infantilni, zkus naformulovat neco normalniho, myslim, ze Ti lidi radi pomuzou. Jinak budu nucen zase korigovat, treba zamcenim tematu. Staci byt konstruktivni.

/Flare
rcrogi
Junior člen fóra

Příspěvek od rcrogi »

Kalkulačka a delenie, alebo tabuľka v Exel. Nakoľko sa to vyučuje už na základnej škole tak by si nemal mať problém. :wink:
Igor
Mini-T, M18, FG Marder 1:6,
gazgaz
Nováček na fóru

Příspěvek od gazgaz »

sorry neska mi to nejak nemyslí a jakou napravu si mam koupit ktera je nejlepší v tom měřítku 1:10?
gazgaz
Nováček na fóru

Příspěvek od gazgaz »

a z kterého internetového obchodu.
jezdec
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od jezdec »

gazgaz píše:a z kterého internetového obchodu.
a nechceš abych ti jí rovnou koupil? :D trochu se porozhlédnout na netu a do diskuzí a taky zapojit vlastní hlavu. Jinak se vlastní model těžko udělá.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

ok tak zatím čus
Odpovědět