Nabídky k prodeji pro RC trial modely, díly, služby.
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
budsky píše:Tak mám tu další novinku,spíše se vracím k restům jedná se o přídavný stabilizátor,který z 7.2 udělá 5V,ale s proudem až 10A, zkoušel jsem a pokles napětí při 10A byl 0,1V.Nepotřebuje 'Lipol na vsupu zkoušeno z Ni-Mh a v pohodě.V příloze je jak to vypadá celý je to v hliníkovém obalu,který tvoří chladič a stačí uchladit i 5A,při větším odběru je nutno přidat ještě přídavný jako na regulátor.
Rozměry jsou 4x1,5x2,5mm
Cena by byla 300Kč
Bude to fungovat i na vyšší napětí? Uvažuju to dát do BVpéčka, kde motory živím z PB aku 12V/7Ah.
Jestli myslíte z 12V udělat 5 tak jo,jen to bude trošku víc topit z důvodu větší ztráty,jinak nebude problém.Jo ještě na chladiči je plus duvodu toho,že je colektor vyk.tranzistoru spojen s pláštěm tranzistoru.
Měl bych tady další spíš než nový tak upravený.Jedná se o spínač zpátečky druhé generace,zapojení je úplně stejné,jen vysledná velikost je menší za použití SMD a jiného obvodu připojenem k motoru.
Spínač zpátečky
rozměr 25x15x5 (v mm)
parametry stejné jako předchozí
cena je 170Kč.
foto dodáno
Zdravim,měl bych tu další kousek,jedná se o přepínač,ovládáho 3pol.přepínač na rc soupravě.
funkce je takové Výst.1-Výst2-Nic;nebo Výst1-Výst1+Výst2-Nic.
zatěž jednotlivých výstupů je 0.3A
rozměry jsou 22x40x5mm
zkoušeno již na 3 RCV soupravách a fungovalo.
jeden kus zkoušel i Aleš Papoušek a s úspěchem.
Cena 400Kč
Měl bych (možná ne zrovna inteligentní) dotaz.
Dalo by se vyrobit nějaké šikovné udělátko na dálkové ovládání navijáku od 3racing? Jedná se mi o nějakou malou "klíčenku" s vlastní baterkou a tlačítky či přepínačem, která by fungovala jako vysílač a na navijáku by pak byl příjmač, který by ovládal funkce navijáku. Nemám už volný kanál na vysílačce a tak bych to potřeboval řešit tímto způsobem. Že by ve výsledku vzniklo třeba něco jako tohle: http://www.rcmodelex.cz/rcmodelex/eshop ... alko-RC4WD
Díky za tip, ale v součtu by to asi finančně vyšlo téměř stejně jako ten vzor z RC4WD, který by ale měl být o něco kvalitnější, takže to asi nebudu zbytečně překombinovávat.
budsky píše:možné by to bylo vyrobit,ale určitě by to nevyšlo o moc levnějc než nějaký komerční modul.
Já jen myslel, že když už 3racing dodává jako příslušenství k navijáku i nějakou řídící elektroniku, tak že by to třeba mohlo být jednodušší (příjmač by jen příjmal a předával povely elektronice z navijáku). Každopádně začnu tím, že seženu 1/8 naviják od 3racing (mám to na summita) a vyzkouším jak by se to ovládalo jen obyč. tlačítkem. Kdyby to byl moc velký opruz, tak bych se pak zkusil ozvat. Na elektroniku jsem totiž totální dřevo a pokud to nemám předpřipraveno ve stylu tohle zapoj támhle a pak to už pojede tak jsem vedle jak ta jedle
Zdrávím dlouho sem tu nebyl.ale měl bych další udělátko...jedna se o RC spínač kombinovaný se světelný modulem...reaguje na 3 polohy na z RC výsiláče a při zapnutí se dá na na střední povel (přepínač střed či páka na střed) a naučísi to hodnotu vychýlky během asi 2sekund..
má 4 naprogramované funkce které se mění přepínačem :
L=POLOHA KNIPLU (přepínač) LEFT , S= POLOHA KNIPLU (přepínač) STRED , R=POLOHA KNIPLU (přepínač) RECHT , S/L = NAJETI Z POLOHY STRED NA POLOHU L
1 - imitace bliínkru - L>OUT1=AKTIVNI NEBO R>OUT3=AKTIVNI........CCA 3Hz
2-blikač - L>OUT1=AKTIVNI NEBO S>OUT2=AKTIVNI NEBO R>OUT3=AKTIVNI .......CCA 10Hz
3-klasický spínač -L>OUT1=ON NEBO S>OUT2=ON NEBO R>OUT3=ON
4-postupný spínač - S/L>OUT1 DALSI S/L OUT2..........OUT7 PAK OUT1234567=OFF A PORAD DOKOLA
jak je poznat tak spínač má 7 výstupů a každý má možnost odběru do 0.5A (at LEd či slabšší motorek)
možnost v případě zajmu dalšího programu (vyšší cena)..
rozměry 45x30 mm
napájení 5V
cenu a foto doplním během týdne..
Tak proč ne, ono si to svého kupce najde ... já jsem zastánce toho, že co nemá na autě být stejně upadne, případně se musí zesílit plech ze kterýho je to udělaný :-)
/Flare
Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)