Modelářská akce
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Re: Modelářská akce
No nevím jak vy, ale ja tu jsem doma, takže se určitě těším až zase uvídím modely pěkně na živo! :wink:
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Katolický dům je naproti kostela, toje když se postavíščelem proti městskému ůřadu (bývyla ředitelská budava Tatry), tak asi 500 m v pravo.
Naproti katolického domu přez cestu je dost velké parkoviště, dokonce se tam vešlo představení monstertraku, takže si myslím že na pár modelu se místo najde
Naproti katolického domu přez cestu je dost velké parkoviště, dokonce se tam vešlo představení monstertraku, takže si myslím že na pár modelu se místo najde
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Díky za mapu.
Dneska se mi podařilo dovolat jednomu z organizátorů a dozvěděl jsem se, že s námi počítají ( fůra písku) a prý budeme v krásném parku u katolického domu. Co víc si přát? Jenom hezké počasí.
Dneska se mi podařilo dovolat jednomu z organizátorů a dozvěděl jsem se, že s námi počítají ( fůra písku) a prý budeme v krásném parku u katolického domu. Co víc si přát? Jenom hezké počasí.
Přemýšlím žebych se kvám přidal a ukázal rozestavěnou LIVU , no ještě uvidím pokud se podaří zapracovat na ni abude aspň kabina vytmelana a v plniči tak asi do toho pujdu.
kolik tam bude modelú když se múžu zeptat možná bych tam šel kouknout tak abych am nešel nadarmo jako v loni v Brně co to tam bylo na poschodí, to sem pak šel domú sklamanej
CNC frézování, 3D tisk -------- culen.jakub@gmail.com ----------
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Zatím se mi přihlásilo 10 lidí. Když bude mít každý jenom jeden model, jako že ne,(někteří mají dva a více) tak to bude určitě lepší, než v Brně.
90% budou Tatry a to ostatní se necháme překvapit. Ideální návštěva je v sobotu. To tam bývá nejvíc modelů. Neděli pak drží skalní tým Dojčar brodrs, David, Jirka Kaprál a Luděk. Občas se přidá i Marťa s T 813.
90% budou Tatry a to ostatní se necháme překvapit. Ideální návštěva je v sobotu. To tam bývá nejvíc modelů. Neděli pak drží skalní tým Dojčar brodrs, David, Jirka Kaprál a Luděk. Občas se přidá i Marťa s T 813.
jo tak to bude lepší ale zatím se ukazuje že tam pojedu tak na 20 procet pač nemam odvoz :cry
My se tam asi vypravíme , už jsme tam dva roky nebyli , tak to zase okouknem :wink: Jen teď nevím , jestli se to termínově nekryje s Opatovockou Slatinou :think
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Tahle akce je o týden dřív než ve Slatině, takže se dají zvládnout obě.
když budou z týhle akce fotky a videa tak honem to sem pak šoupněte :D
Když mě nevyhodíte s mojí Tatrou ( to už budu jezdit na 40Mhz nebo na 27Mhz žádná 35tka ) tak bych se asi taky ukázal když bude čas ještě se ale musím domluvit s jedním človíčkem jestli by jel taky a podle toho se uvidí.
David
Tak teda SÍÍÍM , SÍÍÍM , :wait se taky hlásím :wink:Jozef Dojčar píše:Tahle akce je o týden dřív než ve Slatině, takže se dají zvládnout obě.
Na Kopřivnici jsme se už se spolujezdcem :bandit shodli v Olomouci .
Už jsme ji absolvovali jednou před dvěma :think třemi roky, spojili jsme to s prodlouženým pobytem s výpady do okolí a dost se nám tam líbilo.
Tak tedy HLÁSÍM 2 účastníci - 2 modely a případná výpomoc samozřejmostí.
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Tu Slatinu nahlaš Jardovi Kopeckému pokud máš kontakt a Kopřivnici na oba dny, nebo jenom jeden, případně který?
Kopřivnici budeme na oba dny , hodíme byvak v místě , nebo okolí.
Co se týká Slatiny tak se teda obrátím na Jardu a Dakarky s ním dohodnu sám , zatím jsem jen předběžně mluvil s Kouřákem .
Pokud by bylo potřeba něco zajistit , nafotit , nebo domluvit v místě tak dejte vědět , bydlím v Opatovicích.
Na Slatinu se chystá Chmelda a naťuknu ještě Mildu jak je na tom , poslední dobou nějak mizí ze světa :mrgreen:
Co se týká Slatiny tak se teda obrátím na Jardu a Dakarky s ním dohodnu sám , zatím jsem jen předběžně mluvil s Kouřákem .
Pokud by bylo potřeba něco zajistit , nafotit , nebo domluvit v místě tak dejte vědět , bydlím v Opatovicích.
Na Slatinu se chystá Chmelda a naťuknu ještě Mildu jak je na tom , poslední dobou nějak mizí ze světa :mrgreen:
V termínu 24-25.4.2010 proběhne opět den otevřených dveří v technickém muzeu v Brně-Řečkovicích. K velkému zájmu publika o předvádění RC modelů aut minulý rok, jsme srdečně zváni i letos. Pro předvádějící modeláře je zajištěno občerstvení po oba dny. Letos jsme dostali omezení na počet 10 modelářů, kteří budou mít občerstvení, proto prosím případné zájemce, kteří by se chtěli zůčastnit, aby dali včas vědět, zatím je ještě pár volných míst :D
K naši velké radosti, by se letos měla naše předváděcí plocha o hodně zvětšit,krom písku z minulého roku, bylo přislíbeno i pár kubíku kvalitní hlíny, ale hlavně travnatá plocha, kterou si můžeme předělat k obrazu svému. Proto proběhne předchazející neděli před akci stavební brigáda, na které provedeme teréní úpravy k obrazu svému
Případné zájemce na tuto brigádu prosím, aby mě (nebo Pepu D.)kontaktovali, jinak je zatím stanoven den a čas na 18.4. ve 14:00 hod, sraz před vstupní branou.
Pozor, pořadatelé si dali po zkušenosti z minulého roku jednu podmínku a tou je prezentace pouze maketových modelů!!! Triálová auta počítám, jako maketové modely. Různé bugyny, axíky, traxíky a placky né.
K naši velké radosti, by se letos měla naše předváděcí plocha o hodně zvětšit,krom písku z minulého roku, bylo přislíbeno i pár kubíku kvalitní hlíny, ale hlavně travnatá plocha, kterou si můžeme předělat k obrazu svému. Proto proběhne předchazející neděli před akci stavební brigáda, na které provedeme teréní úpravy k obrazu svému
Případné zájemce na tuto brigádu prosím, aby mě (nebo Pepu D.)kontaktovali, jinak je zatím stanoven den a čas na 18.4. ve 14:00 hod, sraz před vstupní branou.
Pozor, pořadatelé si dali po zkušenosti z minulého roku jednu podmínku a tou je prezentace pouze maketových modelů!!! Triálová auta počítám, jako maketové modely. Různé bugyny, axíky, traxíky a placky né.
TXT Tarantule, CB-MB Actros, T813 6x6TP, T816Tomeček Dakar, CC-01, AP-50, AP-32
OK s brigádou 18.4. ve 14:00 hod počítám , rád přijedu obhlídnout místo a přiložit ruku k dílu. Domluvme se , na kterým foru budeme probírat organizační podrobnosti (lopaty se sebou a podobně
)
Co se týká vlastní účasti na akci mohu předběžně potvrdit účast po oba dny, - zařazení do první desítky s občerstvením není nutné, spolujezdec navigátor klidně připraví svačiny :mrgreen:
Co se týká vlastní účasti na akci mohu předběžně potvrdit účast po oba dny, - zařazení do první desítky s občerstvením není nutné, spolujezdec navigátor klidně připraví svačiny :mrgreen: