TL-01 - tahač
-
Marek Drapal
- Nováček na fóru
TL-01 - tahač
na vánoce sem dostal TL-01 a doma sem měl už asi 3 roky tahače od Mercedesu a rozhod sem se že ho předělám. trochu řezání, vrtání, ale výsledek stojí za to.
foka nic moc. je to z mobilu
foka nic moc. je to z mobilu
Cross tiger
TL-01 tahač
TL-01 tahač
-
Marek Drapal
- Nováček na fóru
-
Marek Drapal
- Nováček na fóru
-
Střelec
Re: TL-01 - tahač
:clap Vypadá to zajímavě,škoda,že nemáš nějaké video z jízdy. Lepe by tomu slušela karoserie z Baghiry. :cool
Držme se v sekci Můj model trialových aut, tohle s trialem vůbec nesouvisí. Zatím to tu nechám, ale vraťme se k tématu.
/Flare
Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
A sakra., :nerd tak to jsem taky mimo hruFlare píše:Držme se v sekci Můj model trialových aut, tohle s trialem vůbec nesouvisí. Zatím to tu nechám, ale vraťme se k tématu.
:chuckle
Pepo, víš jak to myslím :party 
/Flare
-
Marek Drapal
- Nováček na fóru
video zatim nemám dodelal sem to vcera ale na silnici to docela peláší a náves je kompletz z plastu (k tomu sem se zatim nedostal) tak za tim poskakuje a rachoti.
Cross tiger
TL-01 tahač
TL-01 tahač
Pokud s tím nemáte duševní problémy , tak nás tady prosím strpte.
Myslím , že tahače, Dakarky , Skoti a jim podobné modely to jen zpestří.
Když nám admin založí sekci Můj netrialový model , tak nás tam může přetáhnout a odseparovat :mrgreen:
Kdo nechce ať to nečte :wink: Myslím , že Marek patří ještě k těm dost rozumným oproti některým i když "trialistům" . Docela mně to zajímá , taky jsem pradávno začínal u TLka s Race Truckem , přímo se to pro začátek nabízí.
:mrgreen: :mrgreen:
Věřte , že co nevidět to dostane offroad kola , budku a ani se nenadějete a Marek z toho udělá trial :wink:
Myslím , že tahače, Dakarky , Skoti a jim podobné modely to jen zpestří.
Když nám admin založí sekci Můj netrialový model , tak nás tam může přetáhnout a odseparovat :mrgreen:
Kdo nechce ať to nečte :wink: Myslím , že Marek patří ještě k těm dost rozumným oproti některým i když "trialistům" . Docela mně to zajímá , taky jsem pradávno začínal u TLka s Race Truckem , přímo se to pro začátek nabízí.
:mrgreen: :mrgreen:
Věřte , že co nevidět to dostane offroad kola , budku a ani se nenadějete a Marek z toho udělá trial :wink:
Řekl bych, že Flare neměl na mysli to, že to není přímo trialový model a nikdo tady ani v sekci Můj model neprotestuje proti Dakarkám, SKOTům a pod. Problém je v tom, že TL-01 je, pokud se nemýlím, vyloženě podvozek na okruhový závoďák na asfalt, nikoliv na auto do terénu. Takže je to stavba řekněme silničního závodního trucku...
BTW: rád na foru prohlížím fotky, ale tyhle rozmazané fujtajbly sem myslím nepatří... Chlapi i když to fotíte mobilem (pokud to bylo foceno kompaktem, dej si přes ruku, která ho držela :think ), dejte si s tím víc práce, pořádně si doma rozsviťte a foťte s pevnou oporou a zmáčkněte to víckrát, abyste vybrali na umístění fotku nejlepší. Vždyť je ve vašem zájmu, představit to svoje miminko v tom nejlepším světle, no ne? :mrk
BTW: rád na foru prohlížím fotky, ale tyhle rozmazané fujtajbly sem myslím nepatří... Chlapi i když to fotíte mobilem (pokud to bylo foceno kompaktem, dej si přes ruku, která ho držela :think ), dejte si s tím víc práce, pořádně si doma rozsviťte a foťte s pevnou oporou a zmáčkněte to víckrát, abyste vybrali na umístění fotku nejlepší. Vždyť je ve vašem zájmu, představit to svoje miminko v tom nejlepším světle, no ne? :mrk
"Výkonnost vozidla není závislá jen na počtu koní, nýbrž na stupni porozumění mezi člověkem a vozidlem" (dílenská příručka Praga V3S)
"Jedete-li s větrem v zádech, naučte se využívat jeho sílu" (příručka k obsluze Trabant 601)
"Jedete-li s větrem v zádech, naučte se využívat jeho sílu" (příručka k obsluze Trabant 601)
:mrgreen: Musím trošku oponovat tomu VYřazení TLka z trialu :mrgreen:
Trial u nás v CZ začínal převážně na TL a CC podvozcích :wink:
Dnes už je doba jiná :wink:
Trial u nás v CZ začínal převážně na TL a CC podvozcích :wink:
Dnes už je doba jiná :wink:
Poznámka není k typu podvozku ale k autu, vidím tu i najednou osobní auta apod. To rozhodně není cíl této sekce. Jak jsem psal, zatím to tu nechám a uvidíme co z toho bude.
/Flare
Mno nevim, jestli je doba jiná, můj Mack 6*6 je TL-01 based a je stavěnej tenhle rok. Po pár úpravách se s nim na trialu člověk taky projede. Samozřejmě bez šance na lepší výsledek, ale byl poměrně hezky pochválen zajména po vzhledové stránce. Mno snad se mi povede ho tu taky představit. TL01 je myslim docela dobrej začátek pro očuchání a první úpravy... Je zas pravda, že tohle by asi ani lehkej terén moc nedalo. Tahač to je, ale vyloženě okruhovej....
Mack 6x6 Tial
MAN 6x6 Trial
Globík 6x4 tahač + podvál + Kolový nakladač
M26 Pershing, Mack 6x6 tahač, T815 dakar 1:9,5
MAN 6x6 Trial
Globík 6x4 tahač + podvál + Kolový nakladač
M26 Pershing, Mack 6x6 tahač, T815 dakar 1:9,5
Já vím , to taky nebylo na tebe Flare , ale na Hepczíka, nějak jsem nemoh překousnout jeho výrok že :Flare píše:Poznámka není k typu podvozku ale k autu, vidím tu i najednou osobní auta apod. To rozhodně není cíl této sekce. Jak jsem psal, zatím to tu nechám a uvidíme co z toho bude.
Problém je v tom, že TL-01 je, pokud se nemýlím, vyloženě podvozek na okruhový závoďák na asfalt, nikoliv na auto do terénu.
No uznej , že s tím jako Dakarkář na TLkách zásadně nemohu souhlasit :wink:
-
Marek Drapal
- Nováček na fóru
ja tam budu davat jiny kola se vzorkem (budto na rally nebo ,,Vrakoušovy rohožky") delsi tlumice, ty uz mam doma z Cross tigera a doufam ze v terenu to taky neco vyjede. predpokladam ze to nebude jezdit jako ty va trialove specialy ale po polnačce to dycky pojede
Cross tiger
TL-01 tahač
TL-01 tahač
Však jsem psal, "pokud se nemýlím". Takže jsem se mýlil a omlouvám se za to, nechtěl jsem se nikoho dotknout.
"Výkonnost vozidla není závislá jen na počtu koní, nýbrž na stupni porozumění mezi člověkem a vozidlem" (dílenská příručka Praga V3S)
:mrgreen: Neboj , nedotknul jsi se :wink: Nejsem ciprlich - spíš srandista :mrgreen:
Neboj se. Brzy budeš mít i u nás pořádnou konkurenci. On se totiž i Südtrial příští rok pojede podle pravidel ME. To znamená samostatná kategorie pro vícenápravové modely. Dnes už se první vícenápravové modely učí jezdit. A protože většina trialistů už má dvounápravy dobře v ruce, tak logicky přechází na vícenápravy. Jedinej problém v Česku bude ve stavitelích tratí. Budou totiž muset stavět jinej profil tratí. Prostě sekce na pětníku půjdou do propadliště dějin.Sisma píše:Mno nevim, jestli je doba jiná, můj Mack 6*6 je TL-01 based a je stavěnej tenhle rok. Po pár úpravách se s nim na trialu člověk taky projede. Samozřejmě bez šance na lepší výsledek, ale byl poměrně hezky pochválen zajména po vzhledové stránce. Mno snad se mi povede ho tu taky představit. TL01 je myslim docela dobrej začátek pro očuchání a první úpravy... Je zas pravda, že tohle by asi ani lehkej terén moc nedalo. Tahač to je, ale vyloženě okruhovej....
JW
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
-
pepazprahy
- Klub RC Truck Trial Praha
Odlišení vícekolek má smysl až jich bude relevantní počet (prozatím v S1 jezdí jedna až dvě, v S2 jedna) ... takže tak.
/Flare