Prosim o pomoc
Re: Prosim o pomoc
Pásy jsou složený s 3.5mm gumy a jsou k ní přinýtovaný duralový U-čka.
Naposledy upravil(a) CrashMaN dne 21 pro 2009 19:07, celkem upraveno 1 x.
-
Střelec
Ty velké fotky jsou dobré. Chci se optat,z čeho je použitá textil - guma na pásy???Dost mě to zajímá a hlavně zda nepruží v tahu na délku.Myšleno roztažení v délce v tahu.Jinak vypadají dost dobře zhotovené.
guma je průmyslový dielektrický gumový koberec tl. 3.5mm. Ja mám relativně měkkou gumu takže se trochu roztahuje.
Po té co jsem snýtoval celý 1.5m pás (nýty gumu zmáčkly
pás se trochu prodloužil) na celé délce se to projevilo že pásu přibilo o 5cm :? naštěstí se dá zkrátit kdykoliv
Ale mám tam jenom tenké proužky té gumy, takže kdyby jich tam bylo víc tak by so to tolik nenatáhlo.
Po té co jsem snýtoval celý 1.5m pás (nýty gumu zmáčkly
Ale mám tam jenom tenké proužky té gumy, takže kdyby jich tam bylo víc tak by so to tolik nenatáhlo.
nejlepši je na ty lišty udělat připravek do něj je naskladat předvrtat u gumove pasky a pak jenom nytuješ ja použivam slabši nyty aby tu gumu nemačkaly ale je lepši když v te gumě sou platna vic to vydrži a v mrazu to tolik netvrdne než hruba guma a spojuje se to tak že prvni a posledni pasek spojiš na poslednim profilu druhy a čtvrty na dalšim a posledni až na třetim profilu neni tam žadna hrča a žadny spoj navic
- Přílohy
-
- thumb_nevian_a_036.jpg (2.16 KiB) Zobrazeno 3537 x
-
- normal_nevian_a_027.jpg (28.62 KiB) Zobrazeno 3537 x
Maš to moc hezky :clap , je pravda že jsem je vyráběl relativně narychlo (cca 13h 1pás).
A navíc mám omezený rozpočet na 5000,- bude to zajímavý jestli se do toho vlezu
.
A navíc mám omezený rozpočet na 5000,- bude to zajímavý jestli se do toho vlezu
-
Aleš Papoušek
- Klub RC Truck Trial Praha
To je fajnová práce, hezký.
Ty záběrové lišty máš frézované z jednoho kusu nebo je to složeno ze dvou kusů (lišta a vodítko)?
Ty záběrové lišty máš frézované z jednoho kusu nebo je to složeno ze dvou kusů (lišta a vodítko)?
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Koukal jsem na staré rozvodové řemeny, fajnový a velmi pevný material.
Dagger - Unimog - ROSS. :) http://www.youtube.com/watch?v=m8ZsO1Uthlc
dobry napad stim klinakem hned sem to byl omrknout když vemeš plochy široky dražkovy třeba felina to ma na alternator tak je to dost schudne řešeni
ty zaběrove lišty sou frezovane z plneho materialu a pak řezane na strojni pile je to drahe a spotřeba materialu je velka
ty zaběrove lišty sou frezovane z plneho materialu a pak řezane na strojni pile je to drahe a spotřeba materialu je velka
Je to pěkné, jen mi připadá zbytečně pracné to frézování materiálu pro záběrové lišty. Při probírání se materiálem v Bauhausu jsem viděl šikovné malé U profily, které by se na to šikly a ušetřilo by se tím hodně práce a času.
j.p.m
j.p.m
j.p.m
v te době sem to nevěděl jakysi material byl doma tak se dělalo z toho určitě do bude levnějši a meně nakladne