Tatra 813 6x6x4 1:13,5

Představení vašich modelů, fotografie ze stavby a ježdění.
David
Senior člen fóra

Re: Tatra 813 6x6x4 1:13,5

Příspěvek od David »

DC091020004.jpg
DC091020004.jpg (12.45 KiB) Zobrazeno 5854 x
Jinak tam jsou dálkový a potkávačky jak jste si jistě všimli.
David
David
Senior člen fóra

Příspěvek od David »

Protože s vlastní výrobou kardanů mám problém chtěl bych požádat někoho z Brna kdo vlastní soustruh a umí na něm udělat kuličku o průměru 6mm o pomoc. Vlastní soustruh nemám a možnosti na výrobu jsou dost omezený. Materiál si seženu. Kdo by mi chtěl pomoc :arrow: SZ. Děkuji všem co se ozvou
David
Aleš Papoušek
Klub RC Truck Trial Praha

Příspěvek od Aleš Papoušek »

David píše:Máme tu další malý pokrok 1, jsou už hotový kardany
2, zůžení na vyýsledných 200mm uspěšně provedeno
3, pracuje se na boudě a doplnků jako např.: osvětlení,....
4, testovací jízda provedena
a teď
David píše:s vlastní výrobou kardanů mám problém chtěl bych požádat někoho z Brna kdo vlastní soustruh a umí na něm udělat kuličku...
Trošku si protiřečíš a vzhledem k předchozím příspěvkům už to toho mám dost. Toto je forum na vysoké úrovni, tak si opravdu nejdřív rozmysli co sem píšeš. Tady opravdu nikoho nebere, že jsi byl v reprezentaci.
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
M.S
Senior člen fóra

Příspěvek od M.S »

David píše:Vlastní soustruh nemám a možnosti na výrobu jsou dost omezený
Aleši, další krásnej příklad v protiřečení jsou omezený výrobní možnosti vzhledem k prohlášení kdysi, o x desítkách, ne-li stovkách tisíc, co do toho už nasypal.. :wink: Vzhledem k tomu, že David plácá furt něco úžasného už si konkrétní detaily těchto výroků nepamatuju, a ani nechci... je to zbytečný. Další "perlou" to hravě překoná.V tom je prostě jednička -biggrin
David
Senior člen fóra

Příspěvek od David »

Aleš Papoušek píše:Trošku si protiřečíš a vzhledem k předchozím příspěvkům už to toho mám dost. Toto je forum na vysoké úrovni, tak si opravdu nejdřív rozmysli co sem píšeš. Tady opravdu nikoho nebere, že jsi byl v reprezentaci.
S tímtřo jsem to myslel tak že jsem jednu sadu kardanů už měl ale ty nevydržely prvních pár jízd. A tak jsem chtěl udělat nový.
M.S píše:Aleši, další krásnej příklad v protiřečení jsou omezený výrobní možnosti vzhledem k prohlášení kdysi, o x desítkách, ne-li stovkách tisíc, co do toho už nasypal.. :wink: Vzhledem k tomu, že David plácá furt něco úžasného už si konkrétní detaily těchto výroků nepamatuju, a ani nechci... je to zbytečný. Další "perlou" to hravě překoná.V tom je prostě jednička -biggrin
Toto je pravda ale ty tisíce jsem do toho vrazil za x let na to se mi zdá že trošku pozapomínáte. A jak jsem už dřív řekl dělal jsem letadla a na letadlech nepotřebuju nic soustružit atd. takže tady toto strojní zázemí nemám. Pochop že mám jenom věci které potřebuju na to abych mohl dělat s balzou popř. s hliníkem.
David
SQD
Junior člen fóra

Příspěvek od SQD »

David píše:
Aleš Papoušek píše:Trošku si protiřečíš a vzhledem k předchozím příspěvkům už to toho mám dost. Toto je forum na vysoké úrovni, tak si opravdu nejdřív rozmysli co sem píšeš. Tady opravdu nikoho nebere, že jsi byl v reprezentaci.
S tímtřo jsem to myslel tak že jsem jednu sadu kardanů už měl ale ty nevydržely prvních pár jízd. A tak jsem chtěl udělat nový.
M.S píše:Aleši, další krásnej příklad v protiřečení jsou omezený výrobní možnosti vzhledem k prohlášení kdysi, o x desítkách, ne-li stovkách tisíc, co do toho už nasypal.. :wink: Vzhledem k tomu, že David plácá furt něco úžasného už si konkrétní detaily těchto výroků nepamatuju, a ani nechci... je to zbytečný. Další "perlou" to hravě překoná.V tom je prostě jednička -biggrin
Toto je pravda ale ty tisíce jsem do toho vrazil za x let na to se mi zdá že trošku pozapomínáte. A jak jsem už dřív řekl dělal jsem letadla a na letadlech nepotřebuju nic soustružit atd. takže tady toto strojní zázemí nemám. Pochop že mám jenom věci které potřebuju na to abych mohl dělat s balzou popř. s hliníkem.
Byl bys mi mnohem sympatičtější, kdyby sis nevymýšlel další kraviny a prostě řekl, že jsi chtěl být zajímavý a lhal,.. :?
David
Senior člen fóra

Příspěvek od David »

Myslím že každý máme na toho druhého svůj názor a máme právo si ho myslet ale už to tu rači nebudeme dál rozebírat.
David píše:
SQD píše:Byl bys mi mnohem sympatičtější, kdyby sis nevymýšlel další kraviny a prostě řekl, že jsi chtěl být zajímavý a lhal,.. :?
A jěště jestli mi to Flare dovolí tak poslední věc a to ta že s:
je pravda ale já vím co tady tomu předcházelo atd. takže to rači přestanem řešit. Vím přibližně co se tu dělo na tomto foru než sem došel. Jaké koliv narážky a podobné věci na mně už nebudu dále komentovat však konec konců jak tu někteří psali je to forum na úrovni a toto sem nepatří!!!
David
j.p.m
Klub RC Truck Trial Praha

Příspěvek od j.p.m »

No konečně něco rozumného.
Tome, nestálo by zato toto vlákno uzavřít a zase to tu zklidnit?

j.p.m
j.p.m
David
Senior člen fóra

Příspěvek od David »

j.p.m píše:No konečně něco rozumného.
Tome, nestálo by zato toto vlákno uzavřít a zase to tu zklidnit?

j.p.m
Můžu se zeptat proč to zavírat??? Zbytečně spamovat forum co je celkem na urovni? Já jsem tu měl už celkem slušně rozebranej můj model až do tý doby než se Aleš Papoušek začal místo toho aby se normálně prvně zeptal do mě navážet. Že tu melu úplný k.......... atd. Já jsem tady toto nezpůsobil (ty narážky atd.) i když beru to že jsem měl napsat důvod proč potřebuju dělat nový kardany, ale prostě tentokrát sem v tom já nevině.
David
Flare
Administrátor

Příspěvek od Flare »

Téma bude buď pokračovat bez osobních invektiv jen o modelu nebo tu téma nebude. Díky za pochopení - Davida jsem už párkrát na nevyzrálost některých příspěvků a myšlenkové kolapsy upozorňoval. Myslím, že se to zlepšilo, nicméně držme se jen modelů jinak to smažu.
/Flare

Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Střelec

Příspěvek od Střelec »

Mohu kolegu " Davida " požádat o jeho vložené příspěvky formou fotek,aby fotky byli vložené zaostřené a otočené do správného pohledu?? A néé každá o 90 stupňů bokem?? To by snad nemusel byt takový problém ty fotky v PC upravit před vložením na fórum.Děkuji.
David
Senior člen fóra

Příspěvek od David »

Problém by nebyl kdyby byl nějákej prográmek kterej bych rozjel na mým PC a kvalita by byla i lepší kdybych nebyl tak línej a vytáhl foták a nefotil to na mobil. -biggrin
David
Dave+-
Senior člen fóra

Příspěvek od Dave+- »

Co to takhle otočit v malování který je na každým PC možný rozjet a ty fotky by chtěly opravdu kvalitnější protože z tohoto clověk moc nevidí.
Střelec

Příspěvek od Střelec »

:wink: Stačí jen Microsoft Office PowerPoint .
CBL
Junior člen fóra

Příspěvek od CBL »

fotky sa dajú otočiť aj v obyčajnom Windows "prohlížec obrazku a faxu"
MAN 4X2 1:10 80% dokončené
Futaba attack 2er 2kanal
nosram hawk reverse
permax 600 7.2V
pajero- tamiya cc-01
David
Senior člen fóra

Příspěvek od David »

Jo jenomže když já je v tom otočím tak při dalším otevření je můžu otáčet znovu a to dávám uložit změny a všechco co de prostě mi to otočený nezůstane do dalšího otevžení.
David
Střelec

Příspěvek od Střelec »

Střelec píše::wink: Stačí jen Microsoft Office PowerPoint .

Vždyť ti říkám v čem to máš udělat a uděláš tam i hodně jiných věcí s obrázkama. :cool
jirka
Expert fóra

Příspěvek od jirka »

Pokud chceš můžeš to trochu obejit orázek si otoč a pak pokud ti to nejde uložit si pomocí klávesy "Print Screen" obrazovku jakoby ofoť a ulož do malováni. Ale jak psali výše upně dostačující je "Microsoft Office PowerPoint "
Ale není to jen otom otočení chceto trošku kvalitnější záběr než něco zeleného spíše připomínající moderní umění.
Neber to jako kritiku ale RADU
(teď jsem chtěl vložit nějkého smajlíka, ale je jich tu tolik , že nedokážu výbrat ten správný) :wink:
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
Střelec

Příspěvek od Střelec »

jirka píše:....Ale není to jen o tom otočení chce to trošku kvalitnější záběr než něco zeleného spíše připomínající moderní umění.
Neber to jako kritiku ale RADU.... :wink:
:) Také se přimlouvám ke zlepšení kvality a zaostření obrázku.Díky. :mrgreen: :wink:
Flare
Administrátor

Příspěvek od Flare »

Pánové, jsme v tématu Můj model, ne Moje fotografie :makeup

Vraťme se k autu. David buď bude dávat pořádný fotky a rovně nebo je budu mazat.
/Flare

Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Odpovědět