Jéé Lenu jsem používal jako malej k osobní přepravě :-) .Na tý korbě se vždycky dobře sed'elo.A dá se sehnat v supru i za 250Kč.Viděl jsem ji i za 200Kč ve výprodeji ale působila na mě tak nějak moc moc škaredě.
Na chalupě mám strarou 148ku,ale tu si vzít nemůžu (bratranec jí má rád):D.A navíc je tady přetatrováno,kdyby se sehnal nějakej maz :wink: ,ale ty se myslim jako hračky nedělaj,takže mám asi hold smůlu
Naposledy upravil(a) Steak dne 13 srp 2009 14:26, celkem upraveno 1 x.
ve středu jsem tu tataru píéskovku jak říkáte viděl i za 800 kaček.
Jinak jedna trochu větren ošlehaná mi leží na půdě a je celkem nevyužitá, takže pokud bys ji chtěl dej vědět.
Takže doma už se rozhodlo a do monstra se zasahovat vůbec nebude a ten speciál se postaví :D .Jenže nevíme jaké koncepce 6x6 nebo 8x8.
prosíme vás abyste odpovídali v tématu "nemůžu se rozhodnout,,(bohužel nic lepšího nás jako název nenapadlo)
potřebujeme vědět všechny pro a proti :wink:
Děkujeme za odpovědi.
Mohu li radit , začni rozhodně 4x4 . NBude to pro začátek cenově dostupnější , nabereš zkušenosti a přidávat nápravy můžeš později :wink: Mohu li ještě jednu radu - pokud si chceš díly vyrábět sám tak nezačínej Tatra koncepcí :wink:
Steak: takže od přestavby toho tlka jsi upustil? já do toho šel a už musim dodělat jen kabinu a nějakou korbu.
Motor mám truck puller2 6500ot/min, jede to ne uplně pomalu ale sílu to má dif. jsem zalepil a čekám jen na tu kabinu až dodělám.
Garáž:
Crosstiger (předěláno z monstra na expedici)
Škoda Octavia (TT-01)
Rozpracováno: Tatra T815 (šnekový převod + části TL-01) :)