Pneu

Nabídky k prodeji pro RC trial modely, díly, služby.
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).

V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.

Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Odpovědět
SQD
Junior člen fóra

Pneu

Příspěvek od SQD »

Koupím pneumatiky 125 - 130mm. Kupříkladu kdyby měl někdo ty od Conrada v zásobě, ale za původní cenu, tak bych bral. Na vzorku mi nezálezí, můžou být i jetý. Jakse tak říká, beru cokoli,.. :)
M.S
Senior člen fóra

Re: Pneu

Příspěvek od M.S »

Mam 8 kusů od Conrada... fungl. Chceš?
SQD
Junior člen fóra

Příspěvek od SQD »

M.S píše:Mam 8 kusů od Conrada... fungl. Chceš?
SZ :arrow:
Roman
Expert fóra

Příspěvek od Roman »

SQD píše:Koupím pneumatiky 125 - 130mm. Kupříkladu kdyby měl někdo ty od Conrada v zásobě, ale za původní cenu, tak bych bral. Na vzorku mi nezálezí, můžou být i jetý. Jakse tak říká, beru cokoli,.. :)
Které přesně myslíš ?? Ty šípáky nebo jiné ??
Taky mám doma jedny Conradovky , ale ty nejsou 125mm :?
SQD
Junior člen fóra

Příspěvek od SQD »

Roman píše:
SQD píše:Koupím pneumatiky 125 - 130mm. Kupříkladu kdyby měl někdo ty od Conrada v zásobě, ale za původní cenu, tak bych bral. Na vzorku mi nezálezí, můžou být i jetý. Jakse tak říká, beru cokoli,.. :)
Které přesně myslíš ?? Ty šípáky nebo jiné ??
Taky mám doma jedny Conradovky , ale ty nejsou 125mm :?
Neee, já už mám, už nic nechci,.. :o
CBL
Junior člen fóra

Příspěvek od CBL »

Ja teraz tiez zhanam nove gumy na MAN .Ked modernizujem podvozok tak nech ma aj poradne gumy -biggrin zhanam rozmer 125-130mm keby niekto mal tak dajte vediet. Ale cena by nemala prekrocit 339kc lebo za tolko kupim aj nove :) potrebujem 4
MAN 4X2 1:10 80% dokončené
Futaba attack 2er 2kanal
nosram hawk reverse
permax 600 7.2V
pajero- tamiya cc-01
Odpovědět