Nový web

Do tohoto fóra prosím pište příspěvky a dotazy na témata, která nejdou zařadit nikam jinam :-)
Odpovědět
Lukas
Junior člen fóra

Nový web

Příspěvek od Lukas »

Momentalne pracuji na vyvoji novych stranek o RC trialu. Jelikoz sme z Brna tak budeme chtit poradat pojezdeni, ale to je zatim v jednani. Na techto strankach bude zverejnovano vse co k trialu patri. Budeme neco jako Honzova "konkurence" :lol: koho to zajima tak se muze kouknout na adresu http://rctrucktrialbrno.wz.cz a rovnou chi poprosit Honzu jestli by me hodil odkaz na nase stranky na tvoje stranky. Ja uz sem si tvoje stranky do odkazu pridal (doufam ze to nebude vadit) a odkazuji tam i na forum protoze nema cenu zakladat nove forum kdyz tady uz je toho probranyho hooooodne.
Vory
Nováček na fóru

Příspěvek od Vory »

Stránky zajímavé,ale ty chyby... Například v této větě:

...předepsaná určítá pravydla která musí splňovat. Tyto auta pak jedí po vytičiné trati mezi tzv. brankami a počítají se jim trestné body za prohřesky proti pravydlům.

Nejsou náhodou pravidla s i a prohřesky se š??? A auta jedí???vytičné ??? Háčky a čárky mi dvakrát nevadí já je kolikrát také nepíšu,ale pravidla s tvrdym a nevědět co se píše po t za y to praští přes oči!!!! :shock: :cry: :P
rcrogi
Junior člen fóra

Příspěvek od rcrogi »

Pozadie zbytočne spomaluje načítanie stránky a úplne super sa potom číta modrý text na tom pozadí. Niekedy je menej viacej. :D
Igor
Mini-T, M18, FG Marder 1:6,
Hanys
Expert fóra

Příspěvek od Hanys »

Vory píše:Stránky zajímavé,ale ty chyby...
Hold někdo zná to a někdo zas tohle, vím, že čeština je základní kámen národní hrdosti, ale někdy to nevysvětlíš.
Já mám kolegu v práci a ten říká místo příkop -> kříkopa a další podobné věci a ani si to neuvědomuje... Ale jinak na práci je supr :wink:
Hanys
rctruckercom@seznam.cz
http://www.rc-trucker.com
http://www.youtube.com/rctruckercom

"Není problém něco vyrobit, jen je potřeba nejdřív přijít na to jak...?"
Lukas
Junior člen fóra

Příspěvek od Lukas »

Ty hrubky co tam sou to je moje chyba to je fakt. Ale ten obrazek na pozadi se da vyresit jednoduse kdyz si v prohlizeci zakazete obrazky a pak se to nacita fofrem ale mate hnedy pozadi. Je to prvni verze stranek tak je tam mega dodelavek.
rcrogi
Junior člen fóra

Příspěvek od rcrogi »

Však mi to aj tak berieme. pridaním odkazu si si vlastne požiadal o testovanie stránky a vyjadrenie sa k jej úrovni,nie? :D Takže neber to ako kritiku práce. Ešte by si nám mal poukázať nejaký obnos v tvrdej mene ako testerom. :lol: :lol: :lol:

To riešenie zo zakázaním obrázkov nie je ideálne. Zatiaľ tam nemáš žiadne obrázky, ale ked budú tak sa návštevník ukliká pri zakazovaní a povolovaní. Pri návrhu stránok musíš v prvom rade myslieť na potencionálnych návštevníkov stránky a mnohokrát je potrebné vlastné umelecké cítenie a vlohy obetovať na oltár pohodlia návštevníka. :wink:
Igor
Mini-T, M18, FG Marder 1:6,
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Ale pratele, hlavne jde o to, ze jsme se uz konecne vzchopili,(u nas na Morave)a dali nekolik nadsencu dohromady a neco takoveho jako jsou tyto stranky vytvorili a tech par chyb a much co tam tak lita, ty se snad casem vychytaji, hlavne doufame, za vam poskytne spoustu informaci a presvedcime dalsi potencionalni modelare ,trialisty a truckare, z naseho okoli, kteri zatim vahali jestli ano ci ne. Takze nam piste vase nazory, atd., budeme se tesit.
Jeste bych chtel touto cestou podekovat Lukasovi, ktery odvedl velky kus prace na techto strankach a kazdej z vas, kteri jste to zkusili musite uznat, ze to neni jen tak, takze diky Lukasi. Doufam, ze se budeme uspesne rozrustat a tesim se na nase prvni setkani. :D :D
Odpovědět