Lukas_M píše:Citali ste uz RC Cars februarove cislo? Nekto tam pisal o aku srubovaku znacky Hecht, zevraj ma 2 stup. prevodovku (comu ja neverim :D ) ale este aj ocelove prevody a to uz vizera lakavo :wink:
Preco tomu neveris? Uz som na fore videl len neviem v ktorej teme ze je aku vrtacka ktora ma aj priklep. Neviete niekto o prevodovke z aku vrtacky ktora je uz hned pripravena na pouzitie? myslim len vymontovat z vrtacky osadit motor odmontovat vrtackovu hlavu a osadit na model
A co by ste povedali na tieto uz hotove pohone jednotky? http://www.megamotor.cz/v3/script/default.php je tam pomer az 1:200 takze by potom netrebalo velky prevodovy pomer do naprav
Lukas_M: mas este neake modely ktore si sam postavil okrem subaru?
Nechápu proč nevěříš tomu co je napsáno v RC CARS o akušroubováku Hecht. Jaroslava Kroufka znám osobně, je to dlouholetý modelářský redaktor, a věř tomu že ví o čem píše.
ja si nevem predstavit kde by sa tam vosla ta dvojstupnova prevodovka.........ked to je tak, ze to ma ocelove prevody a dvojstupnovu prevodovku, tak to je perfektny vyrobok
Kyosho Pure Ten Alpha 3, Subaru Impreza, GM V4R +, MIG 500 Turbo Race, 2x NiMH Nosram 2200