PRAGA S5T
PRAGA S5T
Našel jsem doma při stěhování nějaké fotky pragovky S5 v různých modifikacích i s docela podrobným poisem a historii daného vozu, včetně trambusové kabiny. Pokud by někdo měl zájem tak to můžu postupně nafotit ahodit sem, pokud ne tak to tu smažu. :-)
Byly by to jistě pjekné modely.
Byly by to jistě pjekné modely.
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
-
Aleš Papoušek
- Klub RC Truck Trial Praha
Re: PRAGA S5T
Rozhodně bych se nebránil žádným fotkám a docela by mě zajímala ta trambusová kabina.
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
To máte asi na mysli ten TIR pro Rusko ne ??
Tak něco málo o něm je tady na LIAZ foru :
http://www.liaz.cz/praga_s5t.php
Tak něco málo o něm je tady na LIAZ foru :
http://www.liaz.cz/praga_s5t.php
Tak se dotoho pustím a postupně co mám vložím. Jen je to ofoceno z časopicu tak některé fotky nejsou nejlepší. vše je starého časopisu Motor Journal.
- Přílohy
poslední !!
Je k tomu i docela pjekné povídaní, ale fotky nejsou nic moc, pokud by byl zájem skusím to přepsat a dodat, nebo u někoho celé naskenovat uvidím jak se zadaří.
Je k tomu i docela pjekné povídaní, ale fotky nejsou nic moc, pokud by byl zájem skusím to přepsat a dodat, nebo u někoho celé naskenovat uvidím jak se zadaří.
40cmje ještě křížení náprav podotýkám že se jednalo o 5 tunové vozidla 4x2 s motorem Tatra T912-1, později T 912-2 a T912-3
-
Střelec
Naposledy upravil(a) Střelec dne 15 lis 2008 11:48, celkem upraveno 1 x.
včera jedu ze školy domů a co nevidím S5T bylo to v rousínově a normálně tam pracovala byla ve verzi valník+krátká kabina a vypadala po renovaci (paráda) kdybych to tu předvčerejškem nečet tak bych ji nepoznal :wink:
Díky sa slova chvály
, v době celsvětové finanční krize a po kolaudaci mého domu mi neuměrně splaskla peněženka, což má za následek spomalení prací na mém modelu LIWA :? , a tudíž se mohu věnovat i jinym věcem viz toto :wink: . Mám v plánu spracovat i celé povidáni k těmto fotkám. Neví ale jestli to mám vypsat přímo do fora, nebo nějak někde vložit ke stažení třeba ve wordu. Uvidím.
-
Střelec
Se slápěčkou i s dlouhym valníkem jsem najezdil pár tisíc kylometrů. Jednou jsem dojel z Brna bez šestého válce, pístu, ojnice a kusu bloku. Jsou to moc dobrý mašiny.
Tohle je poslední kousek před renovací, než mi jí potáhli magneti.
Tohle je poslední kousek před renovací, než mi jí potáhli magneti.
Dagger - Unimog - ROSS. :) http://www.youtube.com/watch?v=m8ZsO1Uthlc
Jednu s cisternou potkávám každý den cestou do školy (stojící), má jí Karel Tarantík v Air Praku Zruč, stojí na parkovišti a čeká na zařazení do expozice. :) To je vůbec zajímavý muzeum, má toho tam hodně,...