Nabídky k prodeji pro RC trial modely, díly, služby.
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Mám na prodej tyto kotoučové frézy, nemám pro ně mašinu, takže jsou absolutně nevyužité, prodám za symbolickou cenu
100,- kč + náklady na dopravu. Na třech je ulomený zoubek, na dvou jsem neshledal žádné poškození, jsou ještě slušně naostřené a udělají ještě hafo práce. Tak dejte vědět, jestli by se někomu hodily. Průměr vnitřní 27mm, vnější 110mm.
Prodám nože Poldi Radeco, rozměry 5x10x150mm. Cena 70,- za kus plus náklady na dopravu. Při osobním převzetí si můžete vybrat sami. Velice kvalitní materiál pro soustružnické nože, po domluvě mohu i nabrousit na požadovaný tvar, nebo účel. Mám toho více kusů a různé rozměry, od malých až po velké, takže jestli máte jinou představu, napište. Většina nožů už jsou nabroušené do různých tvarů.