Video už je :-) ... všimněte si co dělá ten dvanáctiválec v Tatře s tím kopcem, a jako že na kopec vylézt nebyla legrace ... není to vidět, ale na navijáku za Tatrou plápolá offroad
[youtube]UyYEtjLQqzY[/youtube]
/Flare
Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Jo kopec to byl brutální to musím potvrdit. Největší radosto mi udělal model, že vyjel skoro bez potíží i když pár míst se našlo. Ale Tatra jela opravdu perfektně mám co dohánět ještě :D
Roberte, tak konečně hotový podvozek? Blahopřeji. Už se těším až ho vytáhneš na závody.
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Budu dělat novou sestupnou převodovku a koukal jsem na firmu T.E.A technik a mají i modul 0,7.Ten by mohl stačit co myslíte? Šířka i s nábojem 11mm což u modulu 1 je už 25mm. Celkem dobrá úspora místa.
Musím to předělat jednorychlostní aku. převodovka mě celkem deptá. Má cenu tam dát 3kvalt od Tamiye?Vydrží? Jinak jsem tak nějak počítal a převodový poměr jsem měl 192:1
Tatra 813 ka má jako hlavní převodovku tříkvalt Tamiya, a jak maká jsi viděl v reálu na poježdění v Troji. Co vím tak s ní problémy nejsou. Počítám s ní do "expedičního" vozidla. Nebál bych se ji do tvého podvozku použít.
Robert Seltz píše:Budu dělat novou sestupnou převodovku a koukal jsem na firmu T.E.A technik a mají i modul 0,7.Ten by mohl stačit co myslíte?................
pozor kolecka z teatechniku v modulu 0,7 jsou cca 5krat drazsi nez v modulu 1