dobrý den modeláři tak z volva se pomalu stává T 815 a potom taky mám problém ten že když chci jet dozadu tak tam dám zpátečku a ono to jenom tak jakože poskočí dozadu potom rychle dopředu a zdechne to je to divný a potom taky mi nějak prokluzuje asi servo protože když zatočím doprava tak to začne divně pískat a nic ani se to nepohne. jinak až bude čas tak sem dám nějaké foto jo a ještě s tatrou budu jezdit asi v S3 a to je zatím vše. prosím o nějakou radu která by mi jen trochu osvětlila tento problém díky :wink:
servo dopuručuju rozebrat a zkontrolovat převody je možný že dostalo ránu a nepřežily to ozu. kolečka a to může způsobit pískání a "nic nedělání".A že nefunguje ani regl je divný není stará baterka že by odešla?
díky tak já jsem rozebral auto do posledního šroubku až na servo to si "vychutnám" zítra a zjistil jsem že to jak auto poskakovalo bylo způsobeno motorem vyndal jsem ho a zjistil že dopředu to jede ale dozadu jenom v nízkých otáčkách je to potvora ale já budu stejně kupovat 400 tak mě to ani tak nemrzí jak to servo mimochodem když vyřeším problémy a zajistím dopravu tak dojedu na rctt teď 22 září :D
Naposledy upravil(a) rik dne 16 zář 2007 20:03, celkem upraveno 1 x.
Pěkný, ty málo vyčnívající kola přidávají i na realičnosti, ale chlape, tipoval bych, že tohle tvoje dílko okusí při prudkým sjezdu i kotrmelec dopředu :wink:
Moc krátkej rozvor...
M.S píše:Pěkný, ty málo vyčnívající kola přidávají i na realičnosti, ale chlape, tipoval bych, že tohle tvoje dílko okusí při prudkým sjezdu i kotrmelec dopředu :wink:
Moc krátkej rozvor...
Te rozvor mi připoměl dobu co jsem jako učeň pracoval v tatře. Byla tam jedna t 815 4x4, a měla strašně krátky rozvor i s valníkovou korbou délka korby neměla víc jak 2 - 2,5 m. Bohužel jsem si ji nevyfotil.
M.S píše:Pěkný, ty málo vyčnívající kola přidávají i na realičnosti, ale chlape, tipoval bych, že tohle tvoje dílko okusí při prudkým sjezdu i kotrmelec dopředu :wink:
Moc krátkej rozvor...
jo tak na tom se musí nějak zapracovat kromě závaží do kol a baterky v zadu + nějaký přídavný závaží(dočasně)tak dyštak udělám rozvor větší ale to až na příští sezónu :wink:
dobrý den já jsem se chtěl jenom zeptat jak to máte udělaný se závažím v klech respektive jak je tam máte uchycený já se díval že hodně z vás tam má takový jakoby kužely? nebo jsou to nějaký speciální disky?
:wink: http://rc-trial.com/gallery.php?akce=ob ... edia_id=54
viz zadí
Tak tatra dostala servo rám novou nástavbu a tudiž pokud se nepletu tak je nachystaná na rctt takže v sobotu jsem tam :wink:
nějaká čísla:
boční náklon (na kluzkém povrchu) 35°
přední nájezdový úhel 40°
zadní nájezdový úhel 55°
výška podvozku (pod pod baterkou) 42mm (tlumiče jdou na doraz takže je musím vyměnit :mrgreen: )
+500g přídavné závaží a 150g v kolech :)