Ja som takuto koncepciu podvozku videl na Mnichovskej Baume tohto roku. Je to ale pouzite na dumpri. Tu je
A videl som tam este nieco takehoto ked sme uz pri tom
Ale v trucktriale je to nepouzitelne
Ta koncepce , je dost jiná. Ten s tím čumáčkem ve sněhu na třetím černobílém obrázku je Zil 134 - čtyři klasický nápravy - prostě jedna další řiditelná navíc přidaná na podvozek Zilu 157 - to je ten v blátě na druhém černobílým obrázku v pozadí. V popředí , ten s trambusovou budkou to je pak následovník Zilu 134 , ten už se vyráběl a jezdil. Ta třínápravová potvůrka je Zil 167 používal se jako přibližovadlo na Sibiři - takovej tamní taxik pro naftaře a výzkumníky. Ideální předlohy pro trial - čtyři nápravy , rozvor nula-nula-nic - skvělej nájezdovej úhel - prostě ideál
Roman píše:Ta koncepce , je dost jiná. Ten s tím čumáčkem ve sněhu na třetím černobílém obrázku je Zil 134 - čtyři klasický nápravy - prostě jedna další řiditelná navíc přidaná na podvozek Zilu 157 - to je ten v blátě na druhém černobílým obrázku v pozadí. V popředí , ten s trambusovou budkou to je pak následovník Zilu 134 , ten už se vyráběl a jezdil. Ta třínápravová potvůrka je Zil 167 používal se jako přibližovadlo na Sibiři - takovej tamní taxik pro naftaře a výzkumníky. Ideální předlohy pro trial - čtyři nápravy , rozvor nula-nula-nic - skvělej nájezdovej úhel - prostě ideál
Ahoj Romane, vidim, ze se v tech ruskejch vozitkach vyznas. Nemas nahodou nejake podklady na toho Zila 167 (obrazky, nakresy, videa, proste cokoliv). Moc jsem toho na netu nenasel. Nekde jsem se docetl, ze to byl jen prototyp.
Najdete tam techniku podelenú podľa období. Je tam veľa obrnenej techniky no najdete tam aj UAZ, ZIS a podobné kolesové mašinky. :wink:
No "daragoj drug" uz len vediet "pa rusky" :D
Ja neviem ani po anglicky a nejako mi to pri hladaní inšpirácie a technických informácií na nete nevadí. Tak je to aj s ostatnými jazykmi. Jazdím benzínové šestiny a tam je gro informácií v holandštine a podobných exotických jazykoch a no problem.