Dilna 1:10

Domácí dílna, nářadí a technika, postupy a modelářské technologie.
Odpovědět
PejaTruck
Expert fóra

Re: Dilna 1:10

Příspěvek od PejaTruck »

Bylo to něco mezi noční můrou, nacpáním chobotnice do síťovky, strčením kovadliny pod sedadlo a ježkem v kleci a po skoro roce je hotovo 15 kusů hasičáků v desetině.
Kvalita fotek není vždy vysoká, ale bylo to vždy foceno v nočních hodinách a většinou jen telefonem.
Fotky nejsou moc uspořádané, dneska už nemám sílu to nějak rovnat, tak snad se v tom vyznáte. Případné dotazy rád zodpovím.

Hasičáky jsou primárně určeny k prodeji, jejich cenu jsem zatím nestanovil, až tomu tak bude, objeví se nabídka v sekci "Prodám...."

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Petr Janeček
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny

One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
jirka
Expert fóra

Příspěvek od jirka »

dooobrýýýýýýýýýýýýýýýý !!!! hodně dobrý ty! :shock: :clap :yes

A co tatra taky se po roce ozveš a všem vytřeš zrak s hotovým modelem?
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
PejaTruck
Expert fóra

Příspěvek od PejaTruck »

Jirko, bohužel tatra stále stojí na špalkách, jak jsem jí před rokem opustil. Rouru nechci zatím kompletovat, protože mi nějak nesedí nosníky na pera a nemůžu dohledat chybu (a ani nějak nemám chuť jí hledat), korba stojí, protože selhalo spousta pokusů o výrobu sajten. Snad se někam trochu posunu přes vánoce.
Petr Janeček
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny

One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
jirka
Expert fóra

Příspěvek od jirka »

JO o tom mi nemusíš vyprávět, ale taky pomalu začínám pokukávat po polici s LIWOU
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
Odpovědět