RCTT diskuze k pravidlům

Klubové RC Truck trialové závody na Mořině
Zamčeno
Baterfly
Klub RC Truck Trial Praha

Re: RCTT diskuze k pravidlům

Příspěvek od Baterfly »

Asi jsem zvolil špatný slova. Stabilním závodníkem jsem myslel takového co odjezdí většinu závodů v poháru a pro který má smysl další kategorii otvírat.
Naposledy upravil(a) Baterfly dne 02 zář 2012 17:06, celkem upraveno 1 x.
https://www.zonerama.com/Baterfly
Střelec

Příspěvek od Střelec »

Pro JirkaW,sleduji vaši debatu a je to trochu zvláštní.

Samozřejmě jsi mě u vás na závodech vidět nemohl,protože to je dost z ruky a pak se zde probírají pravidla RCTT.

Evidentně další diskuze je zde bezpředmětná.
JirkaW
Expert fóra

Příspěvek od JirkaW »

Baterfly píše:Asi jsem zvolil špatný slova. Stabilním závodníkem jsem myslel takového co odjezdí většinu závodů v poháru a pro který má smysl další kategorii otvírat.
Sakra, zase vedle. Obě podmínky splňuji.
JW
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
JirkaW
Expert fóra

Příspěvek od JirkaW »

Střelec píše:Pro JirkaW,sleduji vaši debatu a je to trochu zvláštní.

Samozřejmě jsi mě u vás na závodech vidět nemohl,protože to je dost z ruky a pak se zde probírají pravidla RCTT.

Evidentně další diskuze je zde bezpředmětná.
Rychnov nad Kněžnou není tak daleko. Zrovna dneska jsem jel kolem, ale uznávám, že každý má jiné možnost. Ale nevím, podle čeho usuzuješ, že diskuze kolem pravidel je bezpřednětná. Vždyt je to stejný, jako když ti např. národní výbor bude nařizovat, jak vysokou a hustou budeš mít trávu na zahradě, jaký záclony v oknech, nebo jaký boty a šaty budeš nosit. Nevěřím tomu, že se budeš hned stěhovat jinam (a to se vyjadřuju mírně). Tady se jedná o nás bez nás a výsledky chodí pozdě. Navíc vůbec nejde o novou kategorii, ale jen o společném ježdění různých modelů v závodě.
JW
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
Flare
Administrátor

Příspěvek od Flare »

Myslím, že jen nechceš pochopit co opakovaně píšeme - nechceme a nebudeme se podřizovat ani německým ani Tvým pravidlům, akceptuj, že klub určuje podle čeho se bude na Mořině jezdit.

Další veřejná diskuze k pravidlům je do vyhlášení případných změn bezpředmětná a sekci zamykám.
/Flare

Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Zamčeno