A tady je pár detailů dna korby...

a takhle funguje zajišťovací mechanizmus...
[youtube]wvjwuW_K_wc&list[/youtube]

Na programování taky nic světoborného není ... pár instrukcí ... a zvukáč je na světě ;) . Každý umíme něco, Pepo, a Tobě jde tohle skvěle :yes !Jozef Dojčar píše:Na tom zas nic světoborného není....trochu plechu a cínu.
Já jsem si myslel, kdoví co super nedělám na svém modelu, který je ale v měřítku 1:7 (http://www.rc4x4.cz/modules.php?name=Fo ... pic&t=6733), ale když se tak dívám, na to co ty vytváříš na těch svých - promiň mi ten název, miniaturách, tak si nedovedu vůbec představit, co by jsi dělal na takových modelech v měřítku 1:7. Nechceš se do toho dát - to by bylo asi něco nepřekonatelného, co by jsi z toho udělal, a mě by jsi zkazil radost z mého díla. Opravdu moc pěkná práce - blahopřeji.Jozef Dojčar píše:Na tom zas nic světoborného není....trochu plechu a cínu.
Tak prodej všechny svoje modely, kup si baráček, a začni od začátku!?Jozef Dojčar píše:Souhlasím se Střelcem. Ten tahač je naprosto úžasný. Na tohle já bohužel nemám dost velký byt. Sotva se sem vejdem s tím co už máme.