Ruská vozítka
Re: Ruská vozítka
Viktor cistic, to bylo proto, ze , kudy potrebovali projet, tam projeli, at tam bylo rosti nebo strom, horsi to bylo, kdyz prisel vykop :D, auto to bylo hezky, i hezky jezdilo, sice jen po "rovine"....co si vzpominam, tak v tom kluci meli jeden cas i kameru na couvani, aby videli dozadu...o poloosach nevim, tenkrat sem byl rad ze to vrcelo, a lozisko pro me byl neznamej pojem...
Petr Janeček
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny
One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
-
Střelec
Koukal jsem na informace o technických datech a ta obluda je cca.10 metru dlouhá. To je snad na jakýkoliv výkop dost ,něž aby tam zapadnul.
mam to i nekde na pasce jak byl v kostelci v jame ;) myslim ze hlavnim problemem byly tuhy napravy a myslim ze ne dost dobre fungujici uzaverky, pokud je to vubec melo...
Petr Janeček
-
Střelec
Todle auto má uzávěrky. Jsou hned za výstupem z 5.st. převodovky na redukční převod,tak to je ve stejné skříni.
-
Střelec
Prosím,bylo by možné se mrknout na případné video?PejaTruck píše:.....mam to i nekde na pasce jak byl v kostelci v jame ...
u me doma
mam to na videokazete je to z roku 99
Petr Janeček
-
Střelec
Na což potřebuješ "jen", převaděč, několik kabelů, program v počítači, dobrej počítač a máš to hned :D ..Střelec píše:U kolegu na PC-help fóru jsem četl,že se dá stáhnout nahrávka z video kazety do PC s kvalitním záznamem.
-
Střelec
Tady je odkaz z netu se zprávou tohoto řešení na stažení videa do PC. :wink:SQD píše:....Na což potřebuješ "jen", převaděč, několik kabelů, program v počítači, dobrej počítač a máš to hned :D ..
Odkaz na Blackmagic Design :
http://www.syntex.cz/tiskovazprava.asp?id=6
Tím samozřejmě nechci " PejaTruck " nabádat ke stažení a jiným zvláštnostem ohledně uloženého záznamu. Je to jen taková malá informace pro zajímavost pro ty ,který by to zajímalo do budoucna.
Mno stahovat se mi to nechce, protoze bych musel v obyvaku rozbourat TV system a naistalovat ovladace k TV karte v PC...
Petr Janeček
-
Střelec
To jsem nechtěl,ale jsem jen sběratel různých informací,dat atd. a proto jsem se optal. :mrgreen:
-
Střelec
-
Aleš Papoušek
- Klub RC Truck Trial Praha
Nějak mi to hlava nebere. Ze začátku se psalo, jestli má uzávěrky a hned na to se objevili fotky a schéma uzávěrky na redukční převodovce. Já beru uzávěrku diferenciálu a ta by měla být v nápravách. Jak je to tam dělané?
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
-
Střelec
Tento vůz nemá žádnou standardní tuhou nápravu. První a poslední je na klasických ramenech a druhá a třetí jsou přivařené na rámu. Např. kola na levé straně jsou spojené několika kloub.hřídeli a to samé je na druhé straně také.
A není to jako u Zilu 167e nebo kde jsem to viděl... kde pravá a levá strana jsou vlastně oddělené. Každá strana má svůj motor, svoje polonápravy, svoje hřídele...
-
Střelec
Někde ten náčrt mám ,ale nemohu to najít.
Mrknu na net a pak to sem vložím.
Jinak, co kdo potřebujete??? Mrknem na něco??
-
Střelec
Sledujte tento odkaz :
http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:KRAZ_ ... s_2006.JPG