Jasně moje první kopyto je v měřítku asi 1:8 a moc se omlouvám že píši až dnes ale moc práce.Aleš Papoušek píše:Po čase zase uvažiji o V3S, chci se zeptat na to kopito na kabinu. Je možné sem dát nějakou fotku nebo nějaké bližší info. Díkypolda100 píše: Jinak mám kopito na kabinu v měřítku 1:10.
Aleš
velice zajimava informace, nemoh byste prosim opsat cislo ISBN? melo by bejt na posledni strance knizky tebo tak nak, podle nej se pak da dana knizka najit....predem diky :)Aleš Papoušek píše:Vydavatelství Grada vydalo knížku Praga V3S. Je to průřez výrobou V3S od návrhu až po pokusy nahradit V3S-ku něčím novým (končí to T 810). Je tam dost fotek, rozměrová schémata, ale upozorňuji, že to není dílenská příručka. Doporučuji, už ji mán doma.
Aleš
PejaTruck píše:velice zajimava informace, nemoh byste prosim opsat cislo ISBN? melo by bejt na posledni strance knizky tebo tak nak, podle nej se pak da dana knizka najit....predem diky :)Aleš Papoušek píše:Vydavatelství Grada vydalo knížku Praga V3S. Je to průřez výrobou V3S od návrhu až po pokusy nahradit V3S-ku něčím novým (končí to T 810). Je tam dost fotek, rozměrová schémata, ale upozorňuji, že to není dílenská příručka. Doporučuji, už ji mán doma.
Aleš

j.p.m píše:Doposud nebyly vhodné pneumatiky pro dané měřítko, jinak by se určitě Pragovka stavěla.
j.p.m
Jaký význam má takovýto příspěvek a jim podobné?Střelec píše:j.p.m píše:Doposud nebyly vhodné pneumatiky pro dané měřítko, jinak by se určitě Pragovka stavěla.
j.p.m
musím souhlasit.Jsem téhož názoru.
NEMOHU JINAK NEŽ NESOUHLASIT :wink: V3Sky existují jak u násRadis píše:Zdar modelári videl som tu na fore same tatry , ruske stroje atd. ale model V3S som tu este nevidel..... Chystate sa ho niekto robit??? Preco sa vlastne nestava aj V3S na RCTT tak ako napriklad Kolos a podobne???