O co mi vlastně jde? Jak už nadpis hlásá jde o hasičáky. V současné době mám téměř před dokončením 14ks hasičáků v měřítku 1:10. Dovolil bych si tvrdit, že jsou poměrně propracované a nějaká část z nich by měla být určena k prodeji (cca 7ks). A tudíž bych se chtěl Vás, potenciálních zájemců zeptat, pokud by jste nějaký ten sičák chtěli, tak jestli byste spíš koupili "levnější" verzi bez držáku, nebo "dražší" verzi s držákem.
Jde o to, že držák zatím není úplně domyšlený a nebude zrovna snadno vyrobitelný a pak by mě nas*alo, kdyby zmizely hasičáky a zůstalo mi 14 držáků, tak jestli se tím mám vůbec zabývat....
A pak ještě jedna otázka, hasičák s potiskem, nebo bez potisku? Problém je v tom, že ať se snažím, jak se snažím, prostě nemůžu tiskárnu donutit, aby vyjela červenou, která by alespoň vzdáleně připomínala RAL 3000, která je na flaškách, takže pak tyto potisky silně degradují výsledný efekt, viz dřívější prototyp
Hlavně to berte tak, že prodej neslibuji, mohlo by se taky stát, že až vyčíslím jejich cenu, budou defakto neprodejný, nebo zmizí pod pultem. Pokud by pak byl zájem asi by se daly přidělat, ale to teď slíbit nemohu a ani nechci, stejně jako prozatím nezveřejním ani jak vypadají. Jde mi jen o to jestli se zabývat vývojem držáku, a jestli dál řešit potisk.
Předem Vám děkuji za případné ohlasy.