převodovka

Návody a rady pro stavbu, postupy, materiály, zkušenosti.
Zamčeno
Čičmoch
Nováček na fóru

převodovka

Příspěvek od Čičmoch »

Dobrý den nenašel by se někdo kdo by mi postavil převodovku na Tatru 815 6x6 v měřítku 1:7 s motorem od křovinořezu za slušnou cenu?
Děkuji předem za odpověď.
dunga
Junior člen fóra

Re: převodovka

Příspěvek od dunga »

Špatná sekce, tohle patří spíš do bazaru.
Možná, když budeš mít jasno v tom, kolik má mít převodů a jaké zpřevodování, případně napíšeš parametry motoru, tak to bude snažší.
Osobně jestli můžu radit, tak si tohle měřítko a pohon rozmysli. Prakticky nic neseženeš a pokud už náhodou ano, tak za raketu, navíc bez pořádně vybavené dílny se s tím budeš trápit... Mě souhra okolností (naštěstí) bzro zastavila ve stavbě T815 1:6. Teď dělám 1:8 a i to znamená dělat všechno od píky... Promysli to, jestli to zvládneš.
Čičmoch
Nováček na fóru

Příspěvek od Čičmoch »

No tak já ještě přesně nevím ale soustružení dílů mi nedělá problěm nebo spíš soustruhu
Hepcziiik
Expert fóra

Příspěvek od Hepcziiik »

Čičmoch: Tvé příspěvky zde jsou prozatím dosti žalostné a chaotické ... co si nejdříve pročíst forum, pravidla fora a popřemýšlet, proč jsou některá témata pojmenovaná tak jak jsou a proč se to zde všechno takto rozděluje...??? Následně by bylo vhodné si rozmyslet, co konkrétně požaduješ a to také přesně v příslušném vláknu popsat...
"Výkonnost vozidla není závislá jen na počtu koní, nýbrž na stupni porozumění mezi člověkem a vozidlem" (dílenská příručka Praga V3S)
"Jedete-li s větrem v zádech, naučte se využívat jeho sílu" (příručka k obsluze Trabant 601)
Flare
Administrátor

Příspěvek od Flare »

Duplicita, už jednou jsem přesunul do sekce Koupím, prodám, služby. Zamykám.
/Flare

Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Zamčeno