Final Monster Truck

Do tohoto fóra prosím pište příspěvky a dotazy na témata, která nejdou zařadit nikam jinam :-)
Odpovědět
rcmonster
Nováček na fóru

Final Monster Truck

Příspěvek od rcmonster »

Co si myslíte o tomto autu? Chci koupit nový model který má už regulátor a přijímač zvlášť a má motor 560 což starší model nemá, ten má regulátor a přijímač dohromady a má motor 540. Kdyžtak mi můžete i poradit jaký jiný model místo tohoto do 4000Kč, jsem začátečník a nechci do toho moc vrážet. Děkuji
Lukas M
Junior člen fóra

Příspěvek od Lukas M »

No především odepiš co všechno bys chtěl za ty 4000 mít. Pokud je to jenom na model, final monster neznám, ale stačí se podívat na pár e-shopů v odkazech. Dobrý modely jsou třeba hummer, tuareg nebo double blazer. Pokud mas ty 4000 na komplet jezdeni tak si radsi kup hračku protože to ti asi stačit nebude. Pro příklad jádal za elektro asi 8000 ( vysílač, příjímač 2 serva 945 MG, nabíječka, 2 akupaky, regl. + drobnější investice jako tavný lepidlo, vteřinový lepidlo, barva, ložiska. S cenou za model clooda 8000 to dělá celkem asi něco málo přes 16000. Podívej se po e-shopech sepiš si co všechno budeš potřebovat a pak si vyčleň peníze a uvidíš.
rcmonster
Nováček na fóru

Final Monster Truck

Příspěvek od rcmonster »

Já jsem se ptal hlavně těch, co ho mají a na to jak jsou spokojený, kdyby nebyly tak bych začal uvažovat o jiném. Toť vše.
rcrogi
Junior člen fóra

Příspěvek od rcrogi »

Tak to musíš ísť na iné forum. Napríklad sem

http://www.rcauta.net/

Tam sa Final Monster rieši skoro denne a je tam asi tak 1500 príspevkov o tomto začiatočníckom aute. V tomto fore sa toho fakt z tejto oblasti nič nedozvieš. Toto je tu skupina úplne iných fanatikov. 8) 8) :lol:
Igor
Mini-T, M18, FG Marder 1:6,
rcmonster
Nováček na fóru

Final Monster Truck

Příspěvek od rcmonster »

Jo to bych taky uďál jenže mně se tam nejde zaregistrovat ani přečíst nějaký příspěvek.
Mammut
Nováček na fóru

Příspěvek od Mammut »

JJ.Tenhle problem resim taky.
Simon
Nováček na fóru

Příspěvek od Simon »

ja sem taky resil temhle problem skousel sem vsechno mozny az se to povedlo.Meli by to opravit. :wink: :wink: :wink:
rcmonster
Nováček na fóru

Final Monster Truck

Příspěvek od rcmonster »

Taky už jsem se tam dostal!
Odpovědět