P: semtam něco

Nabídky k prodeji pro RC trial modely, díly, služby.
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).

V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.

Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Odpovědět
Slick7
Senior člen fóra

P: semtam něco

Příspěvek od Slick7 »

Vítám Vás ve své nabídce. Časem (postupně) tady budu prodávat své přebytky, kterých se vzhledm k ekonomické krizi a taky pro nedostatek skladového místa musím zbavit. -biggrin Budu rád, když se Vám bude něco hodit a pokuď budete mít nějáký dotaz, nebojte se mě kontaktovat přes SZ, nebo na můj e-mail: RCautotuning@seznam.cz
TXT Tarantule, CB-MB Actros, T813 6x6TP, T816Tomeček Dakar, CC-01, AP-50, AP-32
Slick7
Senior člen fóra

Re: P: semtam něco

Příspěvek od Slick7 »

Tak dnes nabízím do prodeje další svůj podvozek co se mi doma válí bez užitku. Stavěl jsem ho pro syna, ale když jsem na to sehnal kastli, co jsem na to chtěl dát, tak jsem zjistil, že to není to pravé a protože už víc jak rok pro něj nemám žádné další využití, tak je k mání a rád ho přenechám někomu kdo ho provětrá.
Podvozek je absolutní funglovka, nejetý ani na koberci, zadní dif. je uzavřen, přední je zatím otevřen, model by měl být kompletně osazen kul. ložisky, ale vzhledem k době kdy jsem to měl rozdělané nemohu zaručit, že tam jsou opravdu všude, nutno rozdělat a zkontrolovat, případně doplnit, mám za to, že jeden rozměr jsem neměl skladem. Podvozek má lehký tuning, tj, ocel. kardany, duralové parohy, robustní duralové olejové tlumiče, duralový domek řízení na přední nápravě. K tomu ještě nabízím luxusní chromované disky kol, plus ty původní, pneu nejsou ještě nalepené, můžete si vybrat. Dál k tomu nabízím tuningové pastorky na motorovou úpravu na planetové převodovky a 400 motor, sníží se rychlost na velice příjemné poježdění v terénu a zvýší se kroutící moment, ale hlavně doba jízdy. Po domluvě mohu dostavět na tuto úpravu. K modelu je dále čistá kastle, samolepky, návod, spojovací materiál, a vše co mi zůstalo po přestavbě a ze stavby samotné.
Prodávám za pořizovací cenu neupraveného modelu 3 900,-!!! plus poštovné :-)

Pozor, inzeruji i jinde, kdo dřív přijde, ten dřív bere!!!

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Naposledy upravil(a) Slick7 dne 11 dub 2011 13:00, celkem upraveno 2 x.
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Náhradní díly na podvozek Tamiya CC-01

Prodám díly na model Tamiya CC-01 a to kardany(psí kosti), přední poloosy, diferenciálové unašeče a zakrytovaná(gumy) kuličková ložiska na přední polosy(ty velká).
Vše je nové, nepoužité, originál Tamiya, samostatně je to v obchodech neprodejné.
Ceny: kardany: 60,- (cena je za pár)
poloosy: 60,- (cena je za pár)
dif. unašeč: 60,- (cena je za set)
kul. ložiska: 20,- (cena je za kus)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Slick7 dne 27 lis 2010 20:43, celkem upraveno 1 x.
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek