JirKru píše:Zdravím všechny příznivce RC modelů,
jsem úplný začátečník a chtěl bych postavit traktor. Zatím jsem v přípravné fázi, tzn. sháním, zjišťují, koumám. Mohli by jste mi prosím poradit kde sehnat kola na traktor? Koukal jsem na stránky rc-trial.com, něco jsem tam našel ale rozměry mi příliš nevyhovují a navic netuším kde pak ty kola sehnat. Na německém webu jsem našel ideální, ovšem doprava z německa mě trochu děsí. Může mi někdo poradit co a jak?
Ahoj.
Tak to jsme na to stejně. Jenom už nekoukám, nezjišťuji ale sháním materiál na stavbu :wink:
Mám v plánu postavit Zetor 6911... později verzi s předkem. Co se týká plánů a tak celkově rozměrů, není u mě problém. Jednu 69 máme a tak si ji můžu kdykoliv prohlédnout. Jenom jsem si musel koupit dílenskou příručku. Jsou tam všechny důležité rozměry, tak nemusím tolik měřit. Měřítko jsem volil 1:10 a doufám, že to byla dobrá volba. Ono je to asi jedno, jde asi hlavně o ty gumy kterou jdou sehnat a pokud si je člově vyrobí sám, není potom o čem. Já zkouším vlastní výrobu. Zatím nic moc. Uvidíme, jak to půjde se stavbou dál. Hodně informací najdeš na tomto fóru a pokud ti mohu jedno doporučit čistě o traktorech, mrkni sem: http://www.modelltruck.net/forumdisplay.php?f=212
Ten odkaz na to německé fórum už tu určitě někde je, tak snad nevadí když to sem dám.