Na fotkách z letošního Lipska jsem zahlídnul trialový auto s kabinou IFA W50.
Nechá se Německu normálně sehnat,případně za kolik?
Případně by byl někdo ochotný mi kabinu dovézt? Extra to nespěchá.
Jde o nějakou jako tahle
Sparrowhawk VX rally
AX10 "Bětka" nově
2x FG na experimenty
Pokud já vím , tak se koupit nedá (poslední´informace mám ze začátku léta) Všechny IFky co jsou k vidění jsou HomeMade, tedy vlastní stavba . Z klasik jezdících v DDR je v prodeji pouze resinový odlitek kabiny URALu v cca. 1:14 (pěkně drahej )
Taky se na ni už dlouho chystám - je to jedna z mála mejch oblíbenejch němek
[quote="Roman" Z klasik jezdících v DDR je v prodeji pouze resinový odlitek kabiny URALu v cca. 1:14 (pěkně drahej ):P[/quote] Ten Ural to je ten s tym cumakom? A co asi tak stoji cca?
Je fakt,že jsem dost dlouho prolézal net a na českých stránkách samotnou kabinu jsem nenašel.Jen celé modely v různých velikostech.Takže jen domácí výroba kabiny bude velmi potřebná a žádoucí na RC :nerd .
pouze bych podotknul, že model na obrázku výše má kabinu 60-kovou. Padesátková vypadá trochu jinak, viz např.:
http://www.abc.cz/image/image/39971/ má, abych tak řekl, vzadu na kabině blatník "dokončený", 60-ka má kabinu od vrcholu oblouku do zadku kabinu rovnou
"Výkonnost vozidla není závislá jen na počtu koní, nýbrž na stupni porozumění mezi člověkem a vozidlem" (dílenská příručka Praga V3S)
"Jedete-li s větrem v zádech, naučte se využívat jeho sílu" (příručka k obsluze Trabant 601)