Někdy je lepší si na danou věc sám sáhnout a podívat na to v reálu, než mít vše jen z internetu.Střelec píše:To je návrhu.Informace a nákresy shaní kolega od nás z práce,staví si model a začíná.Na net nemá připojení a tak chodí okukovat s nedalekému statku na jednu rezavou odloženou.
Avia A 31
Re: Avia A 31
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
To je pravda škoda že nemám kde se podívat na unimog :-(

A co takhle zkusit SÚS ?? Správa a údržba silnic :wink: Většinou mají pobočky s autoparky v každém okrese nebo větším městě a unimogy dost používají :wink:Dave+- píše:To je pravda škoda že nemám kde se podívat na unimog :-(![]()
Uz sem to zkousel ale v brne jsou dost neochotní.
A ktorý typ presnejšie by si chcel staviať?
Vypadá to na tento:http://www.unimogcentre.com/unimog435specs.html
JJ ja vím.
-
Střelec
Hlavně dokončit celý model a a pak to nejdůležitější.Naučit se s ním jezdit. :yes
Sice je to vlakno o Avii ale co sa tyka toho Unimoga mozno si uz nasiel toto: www.makau.ch Ponuka aj vyrobnu dokumenaciu.
Pozri si aj videa. Fakt vymakany model.
Ty to tady moc nečteš coo?? :wink: Makau po 101 - kdo dá víc 
:) , co dodat....Roman píše:Ty to tady moc nečteš coo?? :wink: Makau po 101 - kdo dá víc
fabo píše:Sice je to vlakno o Avii ale co sa tyka toho Unimoga mozno si uz nasiel toto: http://www.makau.ch Ponuka aj vyrobnu dokumenaciu.
Tuto stránku jsem znal už z dřívějška.Jen mě štve že má všechny obrázky malý.A když je zvětším tak jsou rozmazaný.
Vznosně se tomu říká KNOW HOW :wink: a autorská práva .
Přeci ti to nenaservíruje na netu , když ti to potřebuje prodat - že ano
Přeci ti to nenaservíruje na netu , když ti to potřebuje prodat - že ano
Je to pravda.Ale něco kolem tisícovky jen za obrázky mi přijse dost přestřelený.
-
Aleš Papoušek
- Klub RC Truck Trial Praha
Za tu tisícovku dostaneš výrobní výkresy na celý Unimog. Kdo někdo kreslil a vymýšlel plány, tak ví, že tisícovka není moc.
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Tak to jo.Já myslel že tam jsou jen obrázky.Navíc jsem toho modelářr co to prodává zkoušel kontaktovat a neodpověděl mi a to je to asi půl roku.tajže jsem začal schánět jinde a nakonec to skončilo že to vyrábím bez nákresů.
Myslím , že není třeba litovat :wink: Podle tak detailní výrobní dokumentace , jakou má on (výroba vlastních kardanů a podobně )
by stejně byl asi problém použít nakupované díly a musel by ses asi přesně držet rozměrů a výpisu dílů = zadat to na výrobu a to ne leckomu , ale dílně s kompletním vybavením. prostě by nešlo bastlit a improvizovat.
by stejně byl asi problém použít nakupované díly a musel by ses asi přesně držet rozměrů a výpisu dílů = zadat to na výrobu a to ne leckomu , ale dílně s kompletním vybavením. prostě by nešlo bastlit a improvizovat.