RC časopis
RC časopis
Zdar chlapi nemate niekdo nahodou casopis RCcars 11/2007 ?? bud by som ho odvas kupil alebo keby sa aspon dala oskenovat dvoj stranka na ktorej je model pasoveho traktora DT-75 diki moc... a ak to sem nepatri tak to zmazte alebo presunte... dakujem za kazdu informaciu
-
Střelec
Re: RC časopis
Kolega z práce odebírá tento časopis,tak po neděli se ho optám zda ho má. :mrgreen:
Napiš mi mejlíka a já ti to pošlu. Hraju si tady s tím abych to dal jako přílohu, ale nejsem schopnej to tam dostat. Pořád si to vymejšlí nějaký blbosti, ale nepřiloží se to.
j.p.m
j.p.m
j.p.m
-
Střelec
No vidíš,tak sem vlož ještě ten RC traktor ze stejného časopisu s motorem z Babety a je to úplné. :mrgreen: :wink:
No... je to dost zaujimave. Kazdopadne uz len ta mierka a hmotnost. Nieco podobne tomu Jeepu je toto http://www.sjf.tuke.sk/ci/catia/jeep_willys/willys.htm len s inym ucelom. Ale samozrejme to uz nepatri tu...
DAKUJEM moc krat za tie oskenovane stranky inspiracia velmi dobra motor a elektornika by bolo , len najtazsie by bolo vymislet ten podvozok a hlavne pasy aby spravne fungovaly ostatne by sa snad uz nejako doladilo. Pripadne spravit mierku nejak 1:10 a spravit to na elektriku
Este raz dakujem :-) a budem nadtim rozmyslat ci sa do toho pustit
Este raz dakujem :-) a budem nadtim rozmyslat ci sa do toho pustit
Ahoj doslechl jsem se že v časopice RC revue v díle 7/2002 je nějaký model frézy na sníh mohl by mi to někdo oskenovat a poslat??? Předem díky.
-
Michal Boček
- Junior člen fóra
bocektransport.cz
JJ díky.