Plánek Tatry

Návody a rady pro stavbu, postupy, materiály, zkušenosti.
Jozef Dojčar
Expert fóra

Re: Plánek Tatry

Příspěvek od Jozef Dojčar »

Autocad R14
PejaTruck
Expert fóra

Příspěvek od PejaTruck »

AutoCADu primo jsou vzdy dve verze a to trebas 2009 a 2009 LT
oznaceni LT je jako lite..neumi pracovat ve 3D.. ovsem legalni cestou je LT dosazitelnejsi nez plna verze..
plna verze 2009 CSY - 148 630,-
lite verze 2009 LT CSY- 44 798,-
ceny jsou s DPH

tak si myslim ze neni uplne idealni tu resit, kdo kresli v jakem autocadu...
Petr Janeček
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny

One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
Jozef Dojčar
Expert fóra

Příspěvek od Jozef Dojčar »

Verze kterou mám už je staršího data a asi s ní pracuje už jen málo firem, ale příště se polepším a nic neprozradím 8) .
PejaTruck
Expert fóra

Příspěvek od PejaTruck »

Jozef Dojčar píše:Verze kterou mám už je staršího data a asi s ní pracuje už jen málo firem, ale příště se polepším a nic neprozradím 8) .
:oops: uznavam ze muj predesly prispevek byl trosku hruby :oops: prace na firemnim softwaru me nenapadla a to mela, protoze z prace jsem mel moznost mit licenci pro domaci pouziti a existuji i studentske verze...ja osobne pouzivam plnou verzi AutoCADU 2009.
Petr Janeček
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny

One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
CrashMaN
Junior člen fóra

Příspěvek od CrashMaN »

Kdyby někdo chtěl mám studenstkou verzi solidworksu
můžu prodat :)
fabo
Nováček na fóru

Příspěvek od fabo »

... alebo Catiu ... :wink:
Flare
Administrátor

Příspěvek od Flare »

Pánové, prosím o opatrnost. Jak víte rozhodně tu nechci žádné zprostředkovávání nelegálních verzí (i prodej studentské licence nemusí být košer pokud se nesplní dané podmínky). Rozhodně ale nebudu tolerovat odkazy na stažení apod., ale to je asi zřejmé.

Na druhou stranu myslím, že stojí za pozornost informace kdo jakou verzi používá, např. v práci nebo jinde, ne vždy jde o nelegální používání.
/Flare

Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Střelec

Příspěvek od Střelec »

Ja sice program na takovéto kreslení mám také ,ale popravdě se přiznám ,že v něm neumím.Zkoušel jsem to, ale nejde mi to.
Jsem samouk.
Nějakou dobu se tady na fóru pohybuji a o vozidlech a modelech Tater v jakémkoliv provedení je zde uvedeno opravdu hodně. A je zde i hodně informaci i fotek o stavbě modelů a stačí jen fórum prolistovat.
( Nezabere to tolik času - vlastní zkušenost). :wink: :)
Myslím ,že požádat šikovného kolegu o plánek a pomoc v začátcích není problém,ale musím také souhlasit s tím,že je vpravo nahoře funkce Hledat a také hodně pomůže a popřípadě i použít i prohlížeč http://images.google.cz/imghp?hl=cs&tab=wi ..
jirka
Expert fóra

Příspěvek od jirka »

Tak to ja zas mám autocad 2000, 2002, ale nějak mi chybí PC :? , jak říká kolega střelec, na síti a i zde se dá hodně najít a co nenajdu nakreslím rukou, někdy si říkám že tou tužkou to je i rychlejší. Ono i na ten učňak si vždy spomenu, to jsme počítače ještě neměli.
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
kawa
Nováček na fóru

Příspěvek od kawa »

Kdo hledá najde?????? ja najdu vytisknu ajdu kreslit VYKRESY 1000x500mm... do přesného rozměru 1:10 .....sebelepší počítač vám neukáže model auta jak bude vypadat ve zmenšených rozměrech modelu. A je jedno co máte v počítači protože záleží stejně jen na rukách stavitele......MUJ NAZOR......
jirka
Expert fóra

Příspěvek od jirka »

kawa píše:Kdo hledá najde?????? ja najdu vytisknu ajdu kreslit VYKRESY 1000x500mm... do přesného rozměru 1:10 .....sebelepší počítač vám neukáže model auta jak bude vypadat ve zmenšených rozměrech modelu. A je jedno co máte v počítači protože záleží stejně jen na rukách stavitele......MUJ NAZOR......
dobře vystiženo souhlasím !! taky mám každou součástku předem nakreslenou
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
Lukas_M
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Lukas_M »

chcel som len vediet, kto s jakou verziou robi, ja si to aj tak nakreslim aj v pc a tak isto aj na papiery :D
Kyosho Pure Ten Alpha 3, Subaru Impreza, GM V4R +, MIG 500 Turbo Race, 2x NiMH Nosram 2200
Odpovědět