Bude se jednat o napodobeninu tahače návěsů,upravená na trial:ochráný rám a další nezbytné prvky.
zde je foto sehnané kabiny
a rozpracované převodovky
zde je foto předlohy
Koukal jsi vté převodovce z aku. jak je konstruovan ten momentový mechanizmus. Jde mi oto jestli má cenu to rozabýrat. Připadá my to moc dlouhé a ta má má ještě príklep. Kdyby to šlo rozebrat a použít bez těchto přídavných zařízení?
rozebranou jsem ji měl uplně,ale nějak sem nepřišel na to jak by to šlo zkrátit,teda aspon na tý mí,ona ta délka mě tak vadit nebude,planovaná délka je kolem 60 cm celého modelu.
PAPAN píše:Koukal jsi vté převodovce z aku. jak je konstruovan ten momentový mechanizmus. Jde mi oto jestli má cenu to rozabýrat. Připadá my to moc dlouhé a ta má má ještě príklep. Kdyby to šlo rozebrat a použít bez těchto přídavných zařízení?
Jak tim nahoře otáčíš, tak se přitlačuje pružina na lože převodovky a tim se to něják mění. Když to odendáš, nepojede to. Příklep je, že to tam skáče po nějákých kolečkách a to by odebrat jít mělo...
PAPAN píše:Koukal jsi vté převodovce z aku. jak je konstruovan ten momentový mechanizmus. Jde mi oto jestli má cenu to rozabýrat. Připadá my to moc dlouhé a ta má má ještě príklep. Kdyby to šlo rozebrat a použít bez těchto přídavných zařízení?
Mám tyto vrtačky v modelu BVP-1. http://www.rc-trucker.com/photos/stavba/PC250004.jpg
Momentový mechanismus jsem musel odmontovat protože i na nejtěžší moment došlo při jízdě do kopce k prokluzu!
Do otvorů po kuličkách jsem vložil 3ks jehel stejného průměru z jehličkového ložiska a do ozubeného věnce jsem malou rozbrušovačkou vybrousil tak 3mm hluboké zářezy. Jehličky je třeba na koncích zabrousit aby měly ostrou hranu - originál jsou zaoblené a délku upravit s horní hranou převodovky. Potom to stačí zajistit proti vypadnutí - já použil silonový mezikus, za který je převodovka přidělaná k další převodovce.
No vypadá to možná hezky, ale z těch pidi fotek toho není moc poznat. Rozlišení 320 x xxx je dobrý jako tapeta na mobil, ale na fotky kde jsou technické detaily je to žalostně málo. :?
jezdec píše:No vypadá to možná hezky, ale z těch pidi fotek toho není moc poznat. Rozlišení 320 x xxx je dobrý jako tapeta na mobil, ale na fotky kde jsou technické detaily je to žalostně málo. :?
Když bude někdo chtít něco ve větším zobrazení stačí říct
Problém s výkonem vyřešen předeláním na dva motory jeden na přední a druhý na obě zadní nápravy holt 8 kg váha je dosti. Při prvním novém testu při odběru cca 4OA se zakouřilo z nového regulátoru Nosram
budsky píše:Problém s výkonem vyřešen předeláním na dva motory jeden na přední a druhý na obě zadní nápravy holt 8 kg váha je dosti. Při prvním novém testu při odběru cca 4OA se zakouřilo z nového regulátoru Nosram