Tamiya forum běží normálně,POKUD poskytovatel netu pracuje správně.
Tady nějaký vysvětlení o nepřístupnosti fora.
.....................................................................
Trochu jsem problém s chybou 403 pohledával na netu.
A není přesně zřejmý,díky čemu a jak se to děje.
Tady pár MOŽNÝCH problémů.
............................
403: přístup odmítnut. Možná se připojuješ ze zdiskreditované IP-adresy, odkud se odesílá mnoho spamu nebo nějaký virus z této IP atakuje jiné počítače, takže se dostala na černou listinu a správce fóra si to hlídá.Nebo administrátor odjel na dovolenou a spadl mu server.Doporučuji vyzkoušet přístup z jiného počítače z jiné IP-adresy (třeba od kamaráda).
Nejede mi to ani v Chrome ani v IE. jakoby to bylo blokováno poskytovatelem (O2), ale proč? Antivir mám ESET Smart Security.
Chyba není na vašem přijímači, ale u Velkého Bratra.
Doporučuji poslat stížnost poskytovateli na špatné směrování (aby laskavě vraceli korektní DNS záznam) nebo odstoupit od smlouvy a změnit poskytovatele (předtím ale vyzkoušet, zda přes něj stránka funguje).
Čím víc takových případů, tím větší bude tlak na poskytovatele, aby tohle svinstvo nepoužívali!
Často se vyskytuje chyba 403 Zakázáno (Přístup byl odepřen). To znamená, že server porozuměl vaší žádosti, ale nedostanete přístup. Obvykle k tomu dojde, pokud chcete přistupovat k stránce, která není přístupná obyčejným uživatelům (například správní oddíl nebo soubory .htaccess). Správce serveru zavírá přístup k těmto oddílům pomocí speciálních konfiguračních souborů. Také může server vrátit tuto chybu, pokud je příliš mnoho zásahů ze stejné IP adresy. Pokuste se projít proxy server nebo znovu připojit k Internetu, pokud máte dynamickou IP adresu.
.................................
Tolik zatím ode mně,WINa jsem už kontaktoval a zkusí bud sám nebo s pomocí někoho na problém s odmítnutým přístupem na forum to "nějak" pořešit.
Pár návrhů na řešení bych měl,ale většině se to nebude líbit a zbytek členů to nezvládne díky zaostalosti zaměstnavatelů a podobně

Změnit poskytovatele netu.
PC s Windows "něčím" důkladně pročistit a zbavit se bordelu.
Přejít na Linux,bez antiviru a bordelu a chodit na forum relativně v klidu
A KDYŽ se Vám zobrazí chyba 403,klikněte v adresním řádku na ty ikonky před adresou fora a napište,co je za čísla za 403kou či co to vypisuje víc.Zatím se tu objevovaly JEN obecný informace o nepřístupnosti fora,tak at se to nějak dá do kupy rozumně .
Případný screeny/otisky obrazovky vypoví víc než abych Vás otravoval po mejlu či SZ a doloval z Vás informace.
Ještě případně připište poskytovatele netu,operační systém a prohlížeč.
Jen holt má asi Tamiya forum lepší zabezpečení než podobný fora,do tohohle nevidim.