ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Linky na zajímavé modelářské stránky a obchody u nás i v zahraničí
Uživatelský avatar
chazzy93
Junior člen fóra
Příspěvky: 246
Registrován: 18 led 2014 11:10
Skype: haassiuum
Účastník závodů RCTT: ne
Bydliště: Rajhrad u Brna

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od chazzy93 » 01 čer 2015 21:48

A jaké máte windowsy? Pokud XP, tak by tam měl být Movie Maker už od základu.
Martin Haas
Tatra 805 valník, 1:10
Mitsubishi Pajero, CC-01
Ford F-250 Super Duty Cab, homemade podvozek
Mercedes-Benz Unimog 1:10-rozestavěno
http://kenny666.rajce.idnes.cz/

lukaslakomy
Junior člen fóra
Příspěvky: 175
Registrován: 23 kvě 2011 21:07
Skype: laki_._
Účastník závodů RCTT: ne

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od lukaslakomy » 01 čer 2015 22:20

Já mám windows 7, tak když otevřete : C/Program Files/Movie Maker/MOVIEMK.exe tak by to mělo jet ... ten je nainstalovaný už od začátku společně s windows. Nebo přes vyhledávač souborů a programů stačí napsat "movie maker" a mělo by to najít.

Uživatelský avatar
Jozef Dojčar
Expert fóra
Příspěvky: 1938
Registrován: 12 srp 2005 06:35
Účastník závodů RCTT: ne
Bydliště: Blansko

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od Jozef Dojčar » 02 čer 2015 14:47

Mám Windows 7, ale vzhledem k tomu, že jsem musel nechat počítač přeinstalovat, dělal to ajťák, tak netuším, jestli je tam všechno, co tam má být.....Po stažení odkazů se to prostě nerozjede. Bohužel těmhle věcem vůbec nerozumím. Za našeho mládí byly jenom kuličkové počitadla.

lukaslakomy
Junior člen fóra
Příspěvky: 175
Registrován: 23 kvě 2011 21:07
Skype: laki_._
Účastník závodů RCTT: ne

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od lukaslakomy » 02 čer 2015 15:02

No mělo by to tam být nainstalované, zkuste pohledat " Tento počítač -> disk C -> Program Files -> Movie Maker -> MOVIEMK.exe " pokud by jste to tam nenašel, tak ještě tady je jeden odkaz. Zkusil jsem ho stáhnout, nainstalovat a funguje bez problémů.
http://www.slunecnice.cz/sw/windows-movie-maker/

Uživatelský avatar
Jozef Dojčar
Expert fóra
Příspěvky: 1938
Registrován: 12 srp 2005 06:35
Účastník závodů RCTT: ne
Bydliště: Blansko

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od Jozef Dojčar » 02 čer 2015 20:57

ASI BUDU ZA BLBCE, ALE PÍŠE MI TO TOHLE.
video nelze importovat. Požadovaný kodek nebyl automaticky stažen, protože není zaškrtnuto políčko Stahovat kodeky automaticky v dialogovém okně Možnosti.
Netuším kde to okno mám hledat, při stahování tam nic takového není. A další problém, můj fotoaparát vyrábí videa v MP4 a tohle ten program nepodporuje....

lukaslakomy
Junior člen fóra
Příspěvky: 175
Registrován: 23 kvě 2011 21:07
Skype: laki_._
Účastník závodů RCTT: ne

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od lukaslakomy » 02 čer 2015 21:24

Něco podobného mi to taky napsalo. dal jsem OK, a program se vypnul ? .. Když jsem ho spustil ale znova, tak už běžel normálně, bez žádné chyby. Zkuste ho spustit znovu.

Uživatelský avatar
Jozef Dojčar
Expert fóra
Příspěvky: 1938
Registrován: 12 srp 2005 06:35
Účastník závodů RCTT: ne
Bydliště: Blansko

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od Jozef Dojčar » 02 čer 2015 21:38

Zkoušel jsem to opakovaně. Pořád stejný výsledek. Zkoušel jsem to opakovaně stahovat a taky nic.

lukaslakomy
Junior člen fóra
Příspěvky: 175
Registrován: 23 kvě 2011 21:07
Skype: laki_._
Účastník závodů RCTT: ne

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od lukaslakomy » 02 čer 2015 21:44

Tak to netuším, ale napadla mě ješte jedna věc. Zkuste stáhnou tohle. http://uloz.to/xaQiqfEG/windows-movie-m ... rtable-exe
Je to taky movie maker, ale už ho stáhnete nainstalovaný. Stáhl jsem ho a spustil - funguje.

Uživatelský avatar
Jozef Dojčar
Expert fóra
Příspěvky: 1938
Registrován: 12 srp 2005 06:35
Účastník závodů RCTT: ne
Bydliště: Blansko

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od Jozef Dojčar » 03 čer 2015 17:22

Díky za snahu Lukáši, ale formát avi sice bere, ale při přehrávání vidím jenom černý monitor, MP4 nepodporuje vůbec. Tudy asi cesta nepovede.

Uživatelský avatar
Hanys
Expert fóra
Příspěvky: 1345
Registrován: 13 srp 2005 06:46
Účastník závodů RCTT: ne
Bydliště: Kósek na sever vod Brna
Kontaktovat uživatele:

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od Hanys » 03 čer 2015 18:26

Na převod souborů z různých formátů na potřebné používám tento program:
http://www.slunecnice.cz/sw/format-factory/

A umí to mluvit po našemu, žádná američtina :mrk
Hanys
rctruckercom@seznam.cz
http://www.rc-trucker.com
http://www.youtube.com/rctruckercom

"Není problém něco vyrobit, jen je potřeba nejdřív přijít na to jak...?"

Uživatelský avatar
Jozef Dojčar
Expert fóra
Příspěvky: 1938
Registrován: 12 srp 2005 06:35
Účastník závodů RCTT: ne
Bydliště: Blansko

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od Jozef Dojčar » 03 čer 2015 20:28

A jak se s tím pracuje Marťo? Když to totiž chci otevřít, nevím v čem. Samo se to nerozjede. Nebo v počítači nejspíš nemám něco, co to podporuje. Potřeboval bych soukromého správce počítače. Takhle to asi nepůjde.

Uživatelský avatar
jirka
Expert fóra
Příspěvky: 1073
Registrován: 09 bře 2006 00:52
Účastník závodů RCTT: ne
Bydliště: Kopřivnice, Mniší

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od jirka » 03 čer 2015 21:01

ohledně kodeku klikni na ikonu nástroje, pak možnosti internetu, otevří upřesnit a podívej se jestli tam jsou zaškrtuté povolené kodeky.
Někdy se jedná o banalliti kterou jednoduše přehlehledneš a pak něco nejde. Mi nedávno nešlo YOU TUBE a nakonec po dlouhém bádáni jsem zjistil že problém byl jen ve špatně nastaveném datumu a tím tam nesedělo něco jako licence či co.
Format faktory jak píše Martin používám taky a naprostá spokojenost. Na sestřih vide movi marker jak psal Lukáš. Jestli chceš můžu vzít třaba v pátek PC a ukázat to.
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno

Uživatelský avatar
Jozef Dojčar
Expert fóra
Příspěvky: 1938
Registrován: 12 srp 2005 06:35
Účastník závodů RCTT: ne
Bydliště: Blansko

Re: ProgeCAD a další 2D Cady zdarma

Příspěvek od Jozef Dojčar » 04 čer 2015 05:27

Ty kodeky mám povolené, ale i tak jsem se nehnul z místa. Nejspíš bude nějaký problém přímo v počítači. Vzdávám to kluci. Díky za ochotu pomoct.

Odpovědět